Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Hatipoğlu: "Şu an'da ismi hiç zikredilmeyen ama baya mesafe aldığımız oyuncular var." Bu bombaları düşünerek uykuya dalmak...iyi geceler

Bir tane transfer yapmadığı halde çıkıp her hafta kameralara veya perde arkasında gazetecilere bilgi sıkmak da nereden baksan rezillik.

Mazroui kiralanır 3-4m kiralama ücreti verilir. Kış ortasında sakatlanır kaan geçer yerine.

Orta sahaya da ounahi tarzı bir adam gelir ama baya kötü bişey gelir gibi. O da bok gibi performans verip kesik yer. Devre arasi yine sagbek ve orta saha ararız.

Her an bir Bissaka hamlesi bekliyorum. Bence ne Doue ne de Jelert bizim oyuncumuz degil. Torreira gelecegi zaman da boyle aptal saptal adamlarin pesinde kosmustuk hatirlarsaniz Grillitsch falan filan sonra bir anda pat diye Torreira inmisti.

Her an bir Bissaka hamlesi bekliyorum. Bence ne Doue ne de Jelert bizim oyuncumuz degil. Torreira gelecegi zaman da boyle aptal saptal adamlarin pesinde kosmustuk hatirlarsaniz Grillitsch falan filan sonra bir anda pat diye Torreira inmisti.
O zaman Erden vardı ama Bora. Şimdi o yok maalesef

Erden timur da 4-5 oyuncu ile görüşüyodu,bunlar da ama cok acemiler henuz...

Assignonu istiyordu oda bi varlik gösteremedi.
Assignon istiyordu, yarım sezonda vazgeçti. Amrabat’ı istiyordu vazgeçti. Okan Buruk’a transferde güven olmaz. Angelino’yu aldırıp adamdan Boey gibi koşmasını bekliyor. Yav sen bu adamı izlemedin mi? Yoksa izlediğini anlamıyor musun? Listesini yaptığı orta sahalara bak. Hiçbiri birbirine benzemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt