- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
bizimkiler bu mısırlı çöpü umarım sanchez yerine filan düşünmüyordur mayısta yazılmış ta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben inanmıyorumBen hatipoglunun samimiyetine inaniyorum
Assignonu olabilir gercektende. Sonucta kötü olani bize kaliyor.o zaman assignon ve amrabat gelir
Elimde satılık bir köprü var abi ilgilenirsenBen hatipoglunun samimiyetine inaniyorum
bizimkiler bu mısırlı çöpü umarım sanchez yerine filan düşünmüyordur mayısta yazılmış ta
Sen çok olgunlastin muro,keramettin abinin gençliği gibisinRennes kulübüne yeteri kadar rezil olmadığımız için bir de Assignon'a talip olalım, evet.

rezil olmak yemdi.Rennes kulübüne yeteri kadar rezil olmadığımız için bir de Assignon'a talip olalım, evet.
Ali koç intihar mı edecek o köprüdeElimde satılık bir köprü var abi ilgilenirsen
Orta saha transferinden sonra biz:Transfersizlikten kuruduk.
![]()
Hatipoglu yine aciklama yapmazsa 24,28 ve 30 bizim günümüz baby.cosku da var ama kim için bilmiyorumTransfersizlikten kuruduk.
![]()
Bu saklabani da yasaklayalim aynen duaye bitti.
Bygun ali koc tan ovgu alinca gotu kalkmis hemen erden timur elestiriyor 1 saattir