Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba transfer döneminde değiliz de ligler devam mı ediyor biz bir kabusun çemberinde Dursun yönetiminin transfer döneminde başarısız oluşunu izliyoruz. Tarihin en berbat tartışmasız transfer dönemi, bu yaşanan ve yaşatılan süreç. Sabah sabah istifa yağlı surat Günaydın GSC Ailesi.

Bugün yine Wendelle 5 yıllık anlaşırız.

Fio'dan Amrabat'ı kiralayalım bari. Manu opsiyonunu kullanmamış. Amrabat-Torriera orta sahası bayağı dirençli olur. Sağ beke de o Danimarkalı kardeşimizi alalım. O da bayağı atletik görünüyor. Hem de sol bek de oynayabiliyor. Köhn'ün aksadığı durumda Kaan'ı sağ beke çekip, Jelert'i sol bek kullanabiliriz.

Muslera
Jelert Sanchez Apo Köhn
Torriera Amrabat
Ziyech Mertens BAY
İcardi​

Suan icin en mantikli cözüm bu görünüyor

Dursunda gurur beklenmez.Her maç stadda istifaya davet ediceksin.Başka türlü gitme ihtimali yok.

Dünyada oyuncu fiyatları gidecek artacak ve bu kur farkından dolayı biz de giderek zorlanacağız maalesef.

İşte bu yüzden Ajax, Porto gibi altyapıya eğilmek neredeyse hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Bu bizim bir yapımız haline gelmeli.

Altyapı için 2-3 milyon Euro para harcanmalı,
- En üst düzey alt yapı sistemi oluşturulmalı ve başına yurtdışından işin ehli antrenörler getirilmelidir.

Ve bunu alt yapıdan Messi çıkaralım diye demiyoruz. Ama her yıl en azından bi tane as kadroda ilk 18’de yer alabilecek bir oyuncu yetiştirebiliriz,

Sabri diye espri yaparız ama alt yapıda bir tane Sabri yok şuan.

Arda Güler Madrid’e gitti ancak %1 bile payı yoktur Türkiye’de aldığı yapı eğitiminin. Çocuk gerçekten saf yeteneği ile gitti ve bu yüzden orada yedek kalıyor. Milletin 13 yaşında aldığı eğitimi 17 yaşında almaya başladı

Benim şuanki muhabbette gördüğüm transfer konusunda bütün sorun dursun Özbek’te Hatipoğlu bence kötü bir insan değil iyi niyetli olduğunu düşünüyorum cenker ise tehlikeli bir adam durusunda muhtemelen başkancılık oynayacağı tuttu bunlara limit verirken muhtemelen maaş ve bonservise kota koydu o yüzden bitirilmiyor Hatipoğlu düzgün bi insan dün adamın sesi titriyordu Cenk suratsızı resmen kendi kişisel hayatını düşünen bir insan tez vakitte kurtulmamız lazım hatipin yanına düzgün biri gelmeli hatip kötü bir insan olsa erden Timur onun hakkında iyimser yorum yapmazdı ben herşeue rağmen taraftarın gönlünün olacağı isimler gelecek diye düşünüyorum ama sağlam kazık girecek Avrupa elimizin muhtaç olduğunu gördü

Benim şuanki muhabbette gördüğüm transfer konusunda bütün sorun dursun Özbek’te Hatipoğlu bence kötü bir insan değil iyi niyetli olduğunu düşünüyorum cenker ise tehlikeli bir adam durusunda muhtemelen başkancılık oynayacağı tuttu bunlara limit verirken muhtemelen maaş ve bonservise kota koydu o yüzden bitirilmiyor Hatipoğlu düzgün bi insan dün adamın sesi titriyordu Cenk suratsızı resmen kendi kişisel hayatını düşünen bir insan tez vakitte kurtulmamız lazım hatipin yanına düzgün biri gelmeli hatip kötü bir insan olsa erden Timur onun hakkında iyimser yorum yapmazdı ben herşeue rağmen taraftarın gönlünün olacağı isimler gelecek diye düşünüyorum ama sağlam kazık girecek Avrupa elimizin muhtaç olduğunu gördü

Dün söylemiştim,

İbrahim en azından çıktı iyi kötü konuştu tüm kötü yorumları üstlendi.

Bu esnada KEL nerede? O niye çıkıp konuşmuyor. Bildiğin saklanıyor

İbrahim’e laf etmem şuan. Hedefim önce o kel

Dünyada oyuncu fiyatları gidecek artacak ve bu kur farkından dolayı biz de giderek zorlanacağız maalesef.

İşte bu yüzden Ajax, Porto gibi altyapıya eğilmek neredeyse hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Bu bizim bir yapımız haline gelmeli.

Altyapı için 2-3 milyon Euro para harcanmalı,
- En üst düzey alt yapı sistemi oluşturulmalı ve başına yurtdışından işin ehli antrenörler getirilmelidir.

Ve bunu alt yapıdan Messi çıkaralım diye demiyoruz. Ama her yıl en azından bi tane as kadroda ilk 18’de yer alabilecek bir oyuncu yetiştirebiliriz,

Sabri diye espri yaparız ama alt yapıda bir tane Sabri yok şuan.
Taraftar sayesinde klüp buralara geldi.Yoksa bunlara kalsa ligin ilk 3üne nasil gireriz diye her sene dua ederlerdi.Altyapi torpil yuvasi.Altyapi sistemini kuracak bir zihniyet yok ve hicbir zaman olmayacak.Bir kere gk üyelerinin umrunda değil oy alamazsin altyapi kuracağim diyerek."Sen altyapiyi boşver o parayla adada 2 eğlence yapariz"düşünce bu.

Dün söylemiştim,

İbrahim en azından çıktı iyi kötü konuştu tüm kötü yorumları üstlendi.

Bu esnada KEL nerede? O niye çıkıp konuşmuyor. Bildiğin saklanıyor

İbrahim’e laf etmem şuan. Hedefim önce o kel
İbrahim Hatipoğlu benim gözümde dürüst bir adam iyi bir yönetici biz insan harcamayı çok seviyoruz bizde transfer hep böyle sorunlu oldu bizim başımızda koç gibi zengin aileler olmadı biz hep bu sorunu yaşadık transfer gelir er yada geç ama Cenk Ergün gibi adamların bu kulüpten uzak tutulması lazım o listeleri verende bu adam işte

Taraftar sayesinde klüp buralara geldi.Yoksa bunlara kalsa ligin ilk 3üne nasil gireriz diye her sene dua ederlerdi.Altyapi torpil yuvasi.Altyapi sistemini kuracak bir zihniyet yok ve hicbir zaman olmayacak.Bir kere gk üyelerinin umrunda değil oy alamazsin altyapi kuracağim diyerek."Sen altyapiyi boşver o parayla adada 2 eğlence yapariz"düşünce bu.

Hocaların hocası Derwall gelmeseydi bugün belki de 4. Büyük falan diye anılırdık.

Jaler al
Guido al

Kalan parayı 10 numaraya bas

Şampiyonluk garanti

Ayrıca bu doue yi Okan hoca cidden bu kadar çok istemesinde saçma bu çocuğu iyi takip edin bu postuda unutmayın maks 2 seneye ismi duyulmaz patlayacağı o kadar belliki bi yol ollmuyacak ben gelmediğine seviniyorum eli ayağına dolanıyor adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt