Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olmazsada Okan hocanın yerinde olsam alt yapıdan gençleri kazanırım bu sene Ali turap Gökdeniz Efe bu çocuklara Anadolu maçlarında şans veirirm keza Metehan bazen krizi fırsata çevirmekte önemli her sezon 1 tane çıkarsak yeterli 99-2000 2001 yerliler kupa aldı 76-77 den itibaren bakın bir kadroda kaçtane yabancı futbolcu var alt yapıdan oyunculara yönelmemiz lazım bazı durumlarda
İyi hoş diyorsunda " ki tüm kalbimle katılıyorum sana" çocukların ilk maçında ayakları titrerken ve en ufacık hatasında çöööp diye bağıran bizim taraftar grubunu ne yapacaksın.En büyük bela o değil mi? Ali Turap bir hata yaptı 2 senedir o konuşuluyor.Yapmayan sağ bek mi var? Gökdeniz'e Eyüp'e Taylan'a Efe'ye Kazımcan'a bir güvenebilmeyi öğrensek.Elin Fransızının kapısında yalvarmalara doymayı bırakırdık" Gueue". Taraftar korkusundan kapı kapı geziliyor. 2.Ligte Olviera kadar tahammül edebileceğimiz bir 8 numara yok mu???Getir koy.20 milyonun cebinde kalsın. Beklentimiz belli Melo olsun yeter.Ama taraftar seni Vecino olayına çevirir.Herşey çorba olmuş durumda.Yazık ondan sonra taraftar önüne çıkıp ezilip büzülmekten utanmıyorlar.Yıllardır transfer konusunda hiçbir sistemimiz yok.Çok üzücü.Paran varsa basar alır gelirsin.Yoksa dönersin sine-i millete.Bunu bile yapamadık.

Ajax gibi diyorsun yani aynen ama Türk seyirci çiğner sabır yok.. Ekstra bir başlangıç yapmaları lazım..
İşte ona kızıyorum abi zaten bizim çocuklarda yetenekli ama taraftar sabırsız iki maç icardi kötü oynasın hemen başlarlar yangına inan bana şu Ali ye şans versek doueden falan çok daha iyi bek olucak çocuk

İyi hoş diyorsunda " ki tüm kalbimle katılıyorum sana" çocukların ilk maçında ayakları titrerken ve en ufacık hatasında çöööp diye bağıran bizim taraftar grubunu ne yapacaksın.En büyük bela o değil mi? Ali Turap bir hata yaptı 2 senedir o konuşuluyor.Yapmayan sağ bek mi var? Gökdeniz'e Eyüp'e Taylan'a Efe'ye Kazımcan'a bir güvenebilmeyi öğrensek.Elin Fransızının kapısında yalvarmalara doymayı bırakırdık" Gueue". Taraftar korkusundan kapı kapı geziliyor. 2.Ligte Olviera kadar tahammül edebileceğimiz bir 8 numara yok mu???Getir koy.20 milyonun cebinde kalsın. Beklentimiz belli Melo olsun yeter.Ama taraftar seni Vecino olayına çevirir.Herşey çorba olmuş durumda.Yazık ondan sonra taraftar önüne çıkıp ezilip büzülmekten utanmıyorlar.Yıllardır transfer konusunda hiçbir sistemimiz yok.Çok üzücü.
İşte aynını diyorum taraftar vizyonumuz kötü Türkiye olarak sabretmeyi bilmiyoruz Ali turapı yakında Avrupadan bi takım alır bizde izleriz gözünü seveyim abi dubois kadar oynayamıcak mı adam yıllarca sabri linçlendi bu ülkede Şuan süper ligde Sabri ayarında sağ bek yok

Millet sanıyor doue gelecek jalert gelecek dertler bitecek bu adamlarda genç bunlarda pas hatası yapacak kademe hatası yapacak gelse bile hazır adamlar değil boşuna yangın yapıyoruz koyarım Ali turapı kamp boyunca oynatırım her maç süre veirirm

Torrera yanına ac çok koşan akıllı bir 8 alıp sağ beke de defansı iyi olan bir bek alsınlar takım zaten iyi ligi götürürüz.
Ancak yönetim öyle bir havaya soktu ki camiayı bu sene beklentisi olan yok ne ligde ne şampiyonlar liginde .
Geçen sene şampiyonlar ligi için kadro kuruyoruz söylemi vardi tuttu yada tutmadı angelino zaha ziyech sanchez ndonbele bakambu alındı takım ve taraftar inançlı bir şekilde başladı seneye ama şuan hazırlık maçları olsun konuşmalar transfer konuşmaları erden timurun gidişi bizim hevesimizi kaçırdı .
Ligin başında bir iki puan kaybı yaşanırsa göreceğiz yönetim kalıyor mu .

ManU Rabiot ve Riosla ilgileniyomuş Tominayi muhtemelen bırakacaklar takipte kalmak lazım.

Gidin amkarbatı alın gelin ya fazlasını istemiyoz

15 bandinda alabilecegimiz en az 20 tane fayda saglayacak oyuncu bulunur bunu bulmak da taraftarin isi degil

Ts gitti 5e mendy buldu mesela 15 gayet cok para

İşte aynını diyorum taraftar vizyonumuz kötü Türkiye olarak sabretmeyi bilmiyoruz Ali turapı yakında Avrupadan bi takım alır bizde izleriz gözünü seveyim abi dubois kadar oynayamıcak mı adam yıllarca sabri linçlendi bu ülkede Şuan süper ligde Sabri ayarında sağ bek yok
Dubois konusu apayrı bir saçmalık.İşime yaramaz diye gönderiyorsun tüm parasını veriyorsun neredeyse.Sonra geri çağırıyorsun .Sonra yolladığın kulüp ekstra para istiyor.Offf offff.Ne için Ndombele için Zaha için Tete için.Umarım yeni sezon böyle şeyler yaşamayız.Kabus gibi.

Millet sanıyor doue gelecek jalert gelecek dertler bitecek bu adamlarda genç bunlarda pas hatası yapacak kademe hatası yapacak gelse bile hazır adamlar değil boşuna yangın yapıyoruz koyarım Ali turapı kamp boyunca oynatırım her maç süre veirirm
Zaten bu iki ismin de Boey kadar dominant olacağını zannetmiyorum, Köhn gibi güçlü dinamizmi yüksek birine dahi en ufak tahammül yokken, bu adamları ölmeden mezara koyarlar büyük ihtimal.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler Kovacic ve İbrahim sangareyi beraber almak istiyorlar işimiz gerçekten zor
1000088070.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt