Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelerti alıp gelsinler 1-2 tık güçlenirse hayvanlar gibi bek olur bu çocuktan. Tabii ham durumda olduğu için zekiyi de almak lazım yanına. Bek rotasyonumuzu güçlendirmemiz lazım şikecilerin önde olduğu tek mevkii orası
Ham hali zeki ve doueyi tokatlar bin defa dedik burada jalert iyi topçu doue sevdasından eldesinden olduk inşallah verirler sanmıyorum artık adamlara paylaşım yaptırıp ortada bıraktık

Bu öldük bittik havası saçma rakibin Torreira ayarı adam var mı yok icardi ayarı adam var mı yok Ziyech Zaha varmı yok stoper de Nelsson davinson Apo ayarı adam varmı yok barış varmı oda yok kadro şu haliyle bile beş gömlek üstün f5 illerin azının suyu akıyor biraz inancınız olsun Şuan icardiyi alma şansları olsa kusura bakmayın G*tunu verecek fenerliler var 😂😂

Transfer olmazsada Okan hocanın yerinde olsam alt yapıdan gençleri kazanırım bu sene Ali turap Gökdeniz Efe bu çocuklara Anadolu maçlarında şans veirirm keza Metehan bazen krizi fırsata çevirmekte önemli her sezon 1 tane çıkarsak yeterli 99-2000 2001 yerliler kupa aldı 76-77 den itibaren bakın bir kadroda kaçtane yabancı futbolcu var alt yapıdan oyunculara yönelmemiz lazım bazı durumlarda

Bu takım bu sene geçen senekinden daha iyi oynar bunada kefilim sözümün arkasındayım

O değil de İcardinin son halini hiç iyi görmüyorum zayıflamış, çökmüş iyice umarım ota toza dadanmamıştır. Allahtan Batsuayi var bir tık rahat durabiliyoruz yönetimin şu ana kadar yaptığı tek olumlu icraat.

2 kaliteli adam açlık vermese de güç verir hocam..
Abi aynı kafadayız zaten ama olmuyorsa o iki mevkiye koyarım alt yapıdan iki genç forma sevdasına oda savaşır köy sağ beke Ali turapı Gökdeniz’i de çek Torreira yanına 5 maç sabret çatır çatır oynamazsa gider adımı değiştiririm ben bu çocuklarda o kumaş var

Abi aynı kafadayız zaten ama olmuyorsa o iki mevkiye koyarım alt yapıdan iki genç forma sevdasına oda savaşır köy sağ beke Ali turapı Gökdeniz’i de çek Torreira yanına 5 maç sabret çatır çatır oynamazsa gider adımı değiştiririm ben bu çocuklarda o kumaş var
Ajax gibi diyorsun yani aynen ama Türk seyirci çiğner sabır yok.. Ekstra bir başlangıç yapmaları lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt