- 29 Temmuz 2011
- 17.402
- 8.882
- 1.588
Adamın sözleşmesinin son senesi, kiralayamayiz.Suan icin en mantikli cözüm bu görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın sözleşmesinin son senesi, kiralayamayiz.Suan icin en mantikli cözüm bu görünüyor
Bugün uçacaklar austriyaKamp ne zaman basliyordu ve Kamp kadrosu belli mi
Ham hali zeki ve doueyi tokatlar bin defa dedik burada jalert iyi topçu doue sevdasından eldesinden olduk inşallah verirler sanmıyorum artık adamlara paylaşım yaptırıp ortada bıraktıkJelerti alıp gelsinler 1-2 tık güçlenirse hayvanlar gibi bek olur bu çocuktan. Tabii ham durumda olduğu için zekiyi de almak lazım yanına. Bek rotasyonumuzu güçlendirmemiz lazım şikecilerin önde olduğu tek mevkii orası
Zor süpürür kadro doyduAyrıca öyle öldük bittik diye bişey yok eldeki kadro Avrupa için yetersiz evet ama ligi her türlü süpürür gene
Yavaş alsınlar daha el nesiri alamadılarŞikeciler Kovacic ve İbrahim sangareyi beraber almak istiyorlar işimiz gerçekten zor
Süpürür abi görürsün eğer kadro doydu diyorsan iki transferlemi aç gözlü olucak saldıracak o zaman iki senede bir yeni kadro kurmak lazım şampiyon olmak için Buda mantıksız profesyonel bu adamlar çıkar koyar geçerZor süpürür kadro doydu
2 kaliteli adam açlık vermese de güç verir hocam..Süpürür abi görürsün eğer kadro doydu diyorsan iki transferlemi aç gözlü olucak saldıracak o zaman iki senede bir yeni kadro kurmak lazım şampiyon olmak için Buda mantıksız profesyonel bu adamlar çıkar koyar geçer
FeraSıddıko sıddıko
Oy bıddıko
Artık bi sus lo
Abi aynı kafadayız zaten ama olmuyorsa o iki mevkiye koyarım alt yapıdan iki genç forma sevdasına oda savaşır köy sağ beke Ali turapı Gökdeniz’i de çek Torreira yanına 5 maç sabret çatır çatır oynamazsa gider adımı değiştiririm ben bu çocuklarda o kumaş var2 kaliteli adam açlık vermese de güç verir hocam..
Ajax gibi diyorsun yani aynen ama Türk seyirci çiğner sabır yok.. Ekstra bir başlangıç yapmaları lazım..Abi aynı kafadayız zaten ama olmuyorsa o iki mevkiye koyarım alt yapıdan iki genç forma sevdasına oda savaşır köy sağ beke Ali turapı Gökdeniz’i de çek Torreira yanına 5 maç sabret çatır çatır oynamazsa gider adımı değiştiririm ben bu çocuklarda o kumaş var