Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle öyle bunları bildiğim için yüksek meblağ para bağlanmasına karşıyım bu ikiside benim gözümde Ali turap seviyesi potansiyeli olan adamlar belki bir tık üstte olabilir Aliye 5-6 maç sabredilsin bu isimler kadar oynarZaten bu iki ismin de Boey kadar dominant olacağını zannetmiyorum, Köhn gibi güçlü dinamizmi yüksek birine dahi en ufak tahammül yokken, bu adamları ölmeden mezara koyarlar büyük ihtimal.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerin canı cehenneme üstadım bi halt olmayacak onlardan bu sene tarihimizin en rahat şampiyonluğu bizi bekliyor izleyin ve görünbiraz da fenerbahçenin transferlerini konuşalım
6. Hafta 6 tane atıp gönderecekler biziFenerin canı cehenneme üstadım bi halt olmayacak onlardan bu sene tarihimizin en rahat şampiyonluğu bizi bekliyor izleyin ve görün
Biz hem kel hem foduluz resmen katılıyorum sana.Dani Alves istiyoruz paramız yok.Genç yetenek getiriyoruz sabrımız yok.Şu forumda bile Köhn'e saydıran okadar çok kişi var ki.Abi ne bekliyoruz gerçekten anlam veremiyorum.iyi topçu yüzümüze bakmıyor.Elde kalanlarda çok para istiyorZaten bu iki ismin de Boey kadar dominant olacağını zannetmiyorum, Köhn gibi güçlü dinamizmi yüksek birine dahi en ufak tahammül yokken, bu adamları ölmeden mezara koyarlar büyük ihtimal.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böyle şahıslar nasıl forumda bulunduruyorsunuz anlamıyorum6. Hafta 6 tane atıp gönderecekler bizi
böyle şahıslar nasıl forumda bulunduruyorsunuz anlamıyorum
rezalet şu yorum
gitsin fb forumlarında takılsın bu şahıs
Sevgili Feramuz; hoşgör :1-Sıcaklar 2-Transfersizlik 3-Basiretsizlik taraftarı bu yola saptırdı.2 Draje transfer düzeltir.Sakin ve bol soğuk sulu mekanlar dilerim.böyle şahıslar nasıl forumda bulunduruyorsunuz anlamıyorum
rezalet şu yorum
gitsin fb forumlarında takılsın bu şahıs
Adam koca şirketin ceosu. Gsyiad adıyla kendini pazarlarken iyiydi, şimdi zeki biri olmadığı mı ortaya çıktı.Yav adama sinirlenmeye ne gerek var, kendisinin hiçbir tecrübesi yok, başarısız olma ihtimali yüzde 90, bu görevi kabul ettiğine göre çok zeki biri de değil bence
Hakikaten bu yönetimin McTominay’i alabileceğine inanan var mı?Baba Wendel Kerem Demirbay ın iyisi, bize o tarz oyuncu değil Mc Tominay gibi bir oyuncu lazım. Temposu hırsı gücü ile sürklase ederiz orta sahayı
Sen mi yazdın lan bunu trol yapmadan cevap ver. Yoksa alıntı mıEskisi kadar özlemiyorum seni,
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda..
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor..
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum.. Biraz kırgın..
Biraz da kirletti sensizlik beni!
özdemir asafSen mi yazdın lan bunu trol yapmadan cevap ver. Yoksa alıntı mı