Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz da fenerbahçenin transferlerini konuşalım

Zaten bu iki ismin de Boey kadar dominant olacağını zannetmiyorum, Köhn gibi güçlü dinamizmi yüksek birine dahi en ufak tahammül yokken, bu adamları ölmeden mezara koyarlar büyük ihtimal.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle öyle bunları bildiğim için yüksek meblağ para bağlanmasına karşıyım bu ikiside benim gözümde Ali turap seviyesi potansiyeli olan adamlar belki bir tık üstte olabilir Aliye 5-6 maç sabredilsin bu isimler kadar oynar

Zaten bu iki ismin de Boey kadar dominant olacağını zannetmiyorum, Köhn gibi güçlü dinamizmi yüksek birine dahi en ufak tahammül yokken, bu adamları ölmeden mezara koyarlar büyük ihtimal.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz hem kel hem foduluz resmen katılıyorum sana.Dani Alves istiyoruz paramız yok.Genç yetenek getiriyoruz sabrımız yok.Şu forumda bile Köhn'e saydıran okadar çok kişi var ki.Abi ne bekliyoruz gerçekten anlam veremiyorum.iyi topçu yüzümüze bakmıyor.Elde kalanlarda çok para istiyor
Şuan yapılması gereken tek şey; isme cisme bakılmadan Hırslı , aidiyetli birazda fundamental sahibi olsun bize yeterli.Şimdiye çoktan halledilmeliydi 2 ve 8.

Israrla sağ bek alınmıyarak Okan hocaya 3lü oynat işte msjı verilmelidir

böyle şahıslar nasıl forumda bulunduruyorsunuz anlamıyorum
rezalet şu yorum
gitsin fb forumlarında takılsın bu şahıs
Sevgili Feramuz; hoşgör :1-Sıcaklar 2-Transfersizlik 3-Basiretsizlik taraftarı bu yola saptırdı.2 Draje transfer düzeltir.Sakin ve bol soğuk sulu mekanlar dilerim.

Birşeyi çok merak ediyorum ve takip eden arkadaşlara soruyorum : Bizim 1 .Ligte , 2.Ligte gerçekten bizde oynayabilecek bir 2 numara birde 8 Numara Melo var mı yok mu? Lütfen takip eden arkadaşlar cevaplasın.Herhangi bir kulupten olur.Doğu batı kuzey güney,kendi ilinizin takımından bile olur.Bu oyuncu bize tam olur diyebileceğiniz.Hadi onu konuşalım yerli ve milli:)))

Yav adama sinirlenmeye ne gerek var, kendisinin hiçbir tecrübesi yok, başarısız olma ihtimali yüzde 90, bu görevi kabul ettiğine göre çok zeki biri de değil bence
Adam koca şirketin ceosu. Gsyiad adıyla kendini pazarlarken iyiydi, şimdi zeki biri olmadığı mı ortaya çıktı.
Erden timur iki sene boyunca kaç kere yolculuk yaptığını ne stressler çektiğini, 2 kere adamın hastanede yattığını görmedi mi?

Madem bu işler bu kadar kolaydı sihirbaz erden varken bile 8 numara alamadığımızı, iyi transferleri ağustosta falan getirebildiğimiz idrak edemeyecek adam bir şirketin yönetim kurulu başkanı öyle mi.
Ha çok zeki değilde kendisine tavsiye, iş boka gidiyor bir taraftar tecrübesi olarak söylüyorum sıçmalık noktalara gidiyor, yol yakınken istifa edebilir o göreve yeni atama yapılır

İsimsiz kaldık, hemen yöneticilerimiz piyasaya haberleri yokmuş gibi yeni isimler pompalayıp bizi oyalaması lazım. Olmaz böyle, elim ayağım titriyor

Eskisi kadar özlemiyorum seni,
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda..
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor..
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum.. Biraz kırgın..
Biraz da kirletti sensizlik beni!

Gizli gizli transfer yapmaya giderken Hatip aga.

1721633277971.webp

Eskisi kadar özlemiyorum seni,
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda..
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor..
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum.. Biraz kırgın..
Biraz da kirletti sensizlik beni!
Sen mi yazdın lan bunu trol yapmadan cevap ver. Yoksa alıntı mı

Mevzu sadece transfer değil ağalar. Bu basiretsiz yöneticiler ne hakem hatasında konuşacak ne senin futbolcuna, hocana hakaret edilirken cevap verebilecek tiniyetteler. Bu sebeple çok rezil bir sezonun bizi beklediğine adım kadar eminim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt