Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Montiel falan istemiyoruz aga genç oyuncu alalım sağ beke

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saklabani da yasaklayalim aynen duaye bitti.
Bygun ali koc tan ovgu alinca gotu kalkmis hemen erden timur elestiriyor 1 saattir trt de, erden timur gereksiz harcama yapmis taraftar etimur yuzunden oyuncu begenmez olmus falan filan

Bunu işinden eden ali tayfa değil miydi, sonra ağladı zırladı. Şimdi teşekkürler başkan mı olmuş.

Bunlar işlerinden kovulunca gelip burada bir kişi ah vah şöyle gazeteciydi işinden oldu diye acıma gösterirse net söveceğim, umarım herkes bu postu okur da aklını başına alır.
Ahlaken çökük basının hiç bir zerresine güvenmeyin

Eskisi kadar özlemiyorum seni,
Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda..
Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor..
Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
Biraz yorgunum.. Biraz kırgın..
Biraz da kirletti sensizlik beni!
Her kadın şiir sever lakin müteahhitler ile evlenir.
Vazgeç bu sevdadan ,şiir düzme artık şiiri düz !

Okan hocayı severim ama Fatih hoca gibi onunda da transferde oyuncu tercihleri berbat maalesef. 2 sene önce shamar nicolson diye bir çöpü istemişti geçen sene angelinoyu istedi kazımcan kadar top oynamadı adam sonra gitti orta sahaya vecino çöpünü istedi şimdi de doue denen ne olduğu belirsiz adamı istiyor.

Screenshot Capture - 2024-07-22 - 11-03-47.webp

Bunu işinden eden ali tayfa değil miydi, sonra ağladı zırladı. Şimdi teşekkürler başkan mı olmuş.

Bunlar işlerinden kovulunca gelip burada bir kişi ah vah şöyle gazeteciydi işinden oldu diye acıma gösterirse net söveceğim, umarım herkes bu postu okur da aklını başına alır.
Ahlaken çökük basının hiç bir zerresine güvenmeyin
Gs taraftari birde işsiz kaldi diye yardim etti buna.

Gercekten peskes ile degil de, kendi gayretiyle buyuyen kisilerin is yapis tarzi ile digerleri arasindaki farki bu yonetim bir kez daha cok guzel gosterdi. Erden Timur'un is bitirebilmesinin ve digerlerinin yapamamasinin yegane sebebi bu gercekten. Adam o yoklukta kimler getirdi, bunlar 2 tane pozisyona adam alamadilar, butceleri olmasina ragmen ve bu 2 pozisyon en az Ocak ayindan beri de acik ve ihtiyac. Yonetim keske tez zamanda BB den ciksa ve bir anda erken secim olsa... Unal Aysal ve Erden Timur birlikte bir yonetimde olsalar, muhtemelen Avrupa'da basari ve ligde de dominasyon elde ederiz.

Dün hünerlerini fazla sergilemiş. Geçmiş olsun
Yasak kaynak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okan hocayı severim ama Fatih hoca gibi onunda da transferde oyuncu tercihleri berbat maalesef. 2 sene önce shamar nicolson diye bir çöpü istemişti geçen sene angelinoyu istedi kazımcan kadar top oynamadı adam sonra gitti orta sahaya vecino çöpünü istedi şimdi de doue denen ne olduğu belirsiz adamı istiyor.
Hocam herşeye eyvallahta istediği vecino geldi bizde performans gösterdimi çöp hükmünü yemek adına.istemediği ndombele geldi sonuç ortada.bu konuda katılmıyorum.Angelinho %100 boş transferdi.Eğer istediyse haksız.Vecino belkide aradığımız melo idi.Kesin biliyormuyuz olamayacağına dair bizde???Oliviera'ya methiyeler düzen güruh vecinoya neler düzecekti bu belirsiz??Bilemeyiz de.

Savunma yapmayan sol sağ bek bizde asla vede kata olmazz.Roma da olur orada olur burada olur bizde olmaz.

Abi adama belki diyorlar ki bütçe bu kadar buna göre oyuncu seç ki öyledir zaten. Mou ya verilen serbesti olsa Okan hoca da ondan sonra sorgulanabilir olur bu konu. Angelino da gelmeden önce uçuyordu herkes de beğenmişti transferi. Ama kısmet abi transfer işi tutma garantisi yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt