- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
James Rodriguez için yol yapiyor bazı yönetim yalakası spor yorumcuları
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2002 ve sonrasi olursa +4;nanasiye 7-8 verip alırsın,ve +4e yazilirOlması gereken kriterler bellidir.
Her takımın yurtdışından 18-19 yaş altı gençler keşfedip transfer edebilmesi için kontenjan açılmalıdır.
Mesela milli takımında 20’den fazla forma giyen oyuncu yabancı sayılmamalıdır.
Türk pasaportu da bulunan gurbetçiler sayılmamalıdır. Yusuf Demir gibi.
Balkanlar bizim bir parçamızdır. Balkan ülkelerinden gelen oyuncular yabancı sayılmamalıdır kesinlikle.
Gercekten peskes ile degil de, kendi gayretiyle buyuyen kisilerin is yapis tarzi ile digerleri arasindaki farki bu yonetim bir kez daha cok guzel gosterdi. Erden Timur'un is bitirebilmesinin ve digerlerinin yapamamasinin yegane sebebi bu gercekten. Adam o yoklukta kimler getirdi, bunlar 2 tane pozisyona adam alamadilar, butceleri olmasina ragmen ve bu 2 pozisyon en az Ocak ayindan beri de acik ve ihtiyac. Yonetim keske tez zamanda BB den ciksa ve bir anda erken secim olsa... Unal Aysal ve Erden Timur birlikte bir yonetimde olsalar, muhtemelen Avrupa'da basari ve ligde de dominasyon elde ederiz.
Allah razı olsunCanım sıkıldı
fbye koyayım
2002 ve sonrasi olursa +4;nanasiye 7-8 verip alırsın,ve +4e yazilir
Buna sadece gülerim6. Hafta 6 tane atıp gönderecekler bizi
Allah korusun..o zaman Oliviera ile devam et.Yıllık 3M euro verdiğin oyuncu ile devam et. ne gerek var muadii gelecek ise eğer.İlk sezon da Erden Timur transfer işine girene kadar 30 yaşındaki Oliveira'ya saçma sapan bir kontrat vermiştik, Grillitsch'in peşinde koşuyorduk, tam ikna edildi derken son anda ek taleplerle geliyordu (aa ne kadar tanıdık) ve Miçö için uzun uzun pazarlık etmeye kasıyorduk yanılmıyorsam... [Seferovic ET'den önce miydi sonra mıydı hatırlayamadım]
Buradan gelecek transferin Oliveira gibi olacağını bir kere daha anlayabiliriz.
Dediklerin doğru bu arada ben sabah sersemliginden 14+4 okudum abi,pardonDiyeceksin ki aslında sadece 5 yabancı bulunabilir takımında
Ama;
- Bu oyuncu 22 yaş ve altıyken transfer edilmişse yabancı sayılmaz.
- Milli takımında en az 10 kere forma giydiyse yabancı sayılmaz.
- Balkan ülkeleri futbolcusuysa yabancı sayılmaz.
- Ailesinde Türk varsa yabancı pasaportlu da olsa yabancı sayılmaz.
Haa sen gidip illa İtalya’dan 28 yaşında hiç milli forma giymemiş bi adam satın almak istiyorsan mesela tamam al ama bunun için de sadece 3-5 oyuncu hakkın olacak.
Türk futbolu 5 yılda çağ atlar.
Maşlallah transfersizlik herkesi şair kıldı forumdaNe hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Transferi beklediğim kadar.
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Transferi beklediğim kadar.

Kaynak belirtmeden duyum paylaşmak yasak di mi? O yüzden çok merak eden olursa özelden paylaşabilirim duyumumu.![]()
kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.