Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo hala bek görünüyor... :hat:
giphy.gif

Yusuf ve gokdenize sevindim hadi aslanlar🙂metehani sagbekte,emini stoper ve onliberoda kullanmalı net.

maaş ile dengeliyoruzdur o tabloyu

erden başkanın zaha için söylediği durum başka oyuncularda da vardır muhtemelen.

tabi bu transfer yapmaya engel midir

değildir herhalde

Yaklaşık 8 aydır sağ bekimiz yok BJK maçına sağ bekde Dübua'yla çıkacaz şaka gibi.

Gündemi yakalamak için forumu okumak hataymış bunu bir kere daha anladım. Yok Barış gidiyormuş İcardi bitecekmiş kimseyi almayacakmışız neler neler yazmışsınız öyle. Midem bulandı Allah kahretsin. Hep de aynı kişiler her sene aynı şeyler.

Lille geçen seneki rennes gibi zortlamasin

Gündemi yakalamak için forumu okumak hataymış bunu bir kere daha anladım. Yok Barış gidiyormuş İcardi bitecekmiş kimseyi almayacakmışız neler neler yazmışsınız öyle. Midem bulandı Allah kahretsin. Hep de aynı kişiler her sene aynı şeyler.
İcardi bitmesi kısmı harici sorun ne? O fantazi olmuş çünkü.

Barış'ı taliplisi olması euro 2024 sonrası normal. Yönetim az biraz parayı görse satar. Boey örneği var önümüzde çünkü. Allah ET dan razı olsun en azından bedavaya gitmedi. Şimdi o da yok. Bedavaya gider diye bir çekincemiz var doğal olarak. Yerine adam alma konusuna girmiyorum bile. Bunda haklılar.

Transferlerin durumu ortada. Yoklar. 2 becereksiz birbirinden becereksiz. 2 aydır bir adam alamıyoruz. Bu kafa oldukça iyi transfer beklemeyelim bence de. Bunda da haklılar.

Ayrıca insanların yorumu size ters geldi diye söylenmemize gerek yok. Gelir karşıt görüşünüzü yazarsınız sizde. Medeni insanlar gibi tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt