- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
lil zayıf rakibi luganoya acımaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan dün gece neler yazmışsın abi yine öyle be. Hasta halimle okudum kötü hissettim kendimi. Hani tutmayacağını bile bile kötü hissettirebiliyorsun bu ikna kabiliyetin de bir meziyet. Kafama o acabaları mıh gibi soktun.bu nesyrinin en az 3-4 yıl mağarası var
imkanı yok 27 yaşında olsun
30 üstü yaşında başlayan yüz sarkıklığı var adamda
Lill feneri sahadan sileslesmeler böyle... turu gecenler birbirleriyle oynayacak baska yeni takim gelmiyor CL playoff turunda kuslara
Ekli dosyayı görüntüle 253718
Doğru ya yeni kupa oynadı.Manyağa bağladık iyice paranoyak oldukTatilde adam.
burda elenirseler avrupa ligi gruplarina kaliyormuslar galiba. bence elensinler. avrupa ligi de yipratir kuslari. cl ye girip piyasa yapmasin dingillerLill feneri sahadan sil
başka takıma git demişlerEkli dosyayı görüntüle 253723
Yusuf niye hala Lille kadrosunda görünüyor? Kendini yalnız hissetmesin diye mi?
Ağustos sonu 32 yaşında fransız bir sağ bek gelecek. Orta saha gelmez beklemeyin.Aksam pazarini bekliyor yonetim. Kimse heveslenmesin.
Okan dün gece neler yazmışsın abi yine öyle be. Hasta halimle okudum kötü hissettim kendimi. Hani tutmayacağını bile bile kötü hissettirebiliyorsun bu ikna kabiliyetin de bir meziyet. Kafama o acabaları mıh gibi soktun.
Yanlız baya baya favoriler arasına katilabilirler Mou Avrupa Ligini severburda elenirseler avrupa ligi gruplarina kaliyormuslar galiba. bence elensinler. avrupa ligi de yipratir kuslari. cl ye girip piyasa yapmasin dingiller
bi cacik olmaz bunlardan benceYanlız baya baya favoriler arasına katilabilirler Mou Avrupa Ligini sever