Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazılarının huyu hiç değişmiyor…

Tarih: 2 Eylül 2017
Cenk Ergün Asamoah transferinin yatmasıyla ilgili yaptığı açıklama “Kwadwo Asamoah, Galatasaray'a gelmek için elinden geleni yaptı. kulübü Juventus bırakmama kararı aldı” diyor.

Ve ekliyor “Önümüzde 8 Eylül'e kadar transfer süreci var. Bu süreçte alternatif oyuncular üzerine yoğunlaşacağız. Onlardan birini alabilmek için çalışacağız.”

Son gün Karabük sol beki Latovlevici alındı.

Tarih: 7 Haziran 2019
Asamoah, Galatasaray’dan teklif aldığını doğruluyor ve “Galatasaray, beni çok istiyordu ve Juve'yle de görüşmüşlerdi. Ancak ben, bir risk alarak beklemeyi tercih ettim. Önerilen yeni kontratı yeterli bulmayınca da Torino'dan ayrıldım ve Inter'e geldim” diyordu.

Yani göz göre göre Cenk taraftarın gazını almak için Juventus bırakmadı diyerek yalan söyledi. Bugün de eminim Doue olayında ya oyuncu başka teklifleri bekliyorum falan dedi ama sırf taraftar tepkisinden çekindikleri için “Oyuncu ile anlaştık ama sonradan farklı talepler geldi, biz ne yapalım” kıvamına taşıdılar olayı.

Levent Tüzemen denen d.. Galatasaray taraftarını Gürcan''la karıştırdı sanırım. Gürcan'a yaptığı atar gideri taraftara da yaparım zannediyor. Taraftarın kendileri gibi onun bunun adamı olmadığını, kimseden nemalanmadığını unutuyorlar. Çok seviyorsan alsın başkanını defolup gitsin çapsız.
Bu şuursuz bunak yüzünden taraftarlar galeyana gelip 24 yaşında genç bir futbolcuya hayatı zindan etmediler mi yahu.

Çıkıp Galatasaray futbolcusuna 5 paralık etmedi diyen adamlan akıl alacak değiliz. Bu aşağılık hareketi yapan herifi divana sevk edemeyen aptallar da gelenek falan da demesin.

Şu tüzemen'i taşımayın foruma gözünüzü seveyim ya küfürlük analizler yapmış kendince, Real Madrid transfer yapmamış adamların sağ beki ve orta sahası mı yok?

Muslera
Davidson Nelsson A. B.
Barış Torreira ??? Köhn
Kerem Wilf
M. İ.

sağ bek diye tutturmağa ve o kdr para vermeğe gerek yok

orta sahaya lucas toreira gibi bi herif bulursak şık bir ekip oluyoruz görüldüğü üzra
sistemi değiştirdin üstat. 3lüye döndün. sistem değişti mi elektrik oluyorum. alalım şu kobenhavnlı çocuğu, sağ/sol bek oynatırız işte kaan ile berabert. köhn var. arada barış'ı falan da çekeriz. turap var çıkışta. alalım o çocuğu bence.

sistemi değiştirdin üstat. 3lüye döndün. sistem değişti mi elektrik oluyorum. alalım şu kobenhavnlı çocuğu, sağ/sol bek oynatırız işte kaan ile berabert. köhn var. arada barış'ı falan da çekeriz. turap var çıkışta. alalım o çocuğu bence.

Çok pahalı değilmi o herif

Bence 3lü avrupada daha ii olabilir

Muslera
Davidson Nelsson A. B.
Barış Torreira ??? Köhn
Kerem Wilf
M. İ.

orta sahaya lucas toreira gibi bi herif bulursak şık bir ekip oluyoruz görüldüğü üzra
Hem Barış hemde Kerem veya Ziyech aynı anda 11 oluyor
Benden ok abi

Levent Tüzemen:”Sosyal medyada paralar nerede deniyor. Bir haddinizi bilin ya.”

Levent Tüzemen:”Galatasaray başkanıyla konuşurken haddinizi bileceksiniz. Rakip transfer yapıyor diye transfer yangını ne kadar doğru?”
Gecen sene yangin yapildi ndombele geldi diyen mal degil mi bu

(Ndombele son gun geldi)

Muslera
Davidson Nelsson A. B.
Barış Torreira ??? Köhn
Kerem Wilf
M. İ.

Avatarin haluk.ile gokhan kelini aklıma getirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt