Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşit Ömer Kükner
İbrahim Hatipoğlu
Maruf Güneş

Bu son 2’si birincinin lobisinin eseri

Sınır 14’e çıkarsa hoca Dubois kalsın diyebilir.
Kalsın zaten, siz hayla bu beceriksizlerden transfer falan mı bekliyonuz. Bu seneye dair tek umudum Yusuf ve Bats. Umudum derken geçene seneye göre artılarımız olur inş. Debua da biraz form tutarsa Kaan orta sahada bunların hasbel kader alacağı orta sahayı keser zaten. Berkan da yedekler.
Yapcak bişi yok idare edecez artık. Net söylüyorum sakatlık bela olmazsa kafaya oynarız ezer geçeriz. Yeterki eldekileri tutalık formda olsunlar sakatlık bela olmasın, Okan hocam ezer geçer yine.

Avrupada bişi yapamayız, zerre kızmam yinede sonuna kadar savaşır bizimkiler. Tek üzüldüğüm nokta 5. yıldızı taktığımızda başkan olarak dursun olacak, işte ona kahroluyorum.

14 yabancı kararı Yusuf Demir'e yarar. Eğer futboldan ekmek kazanacaksan sana şans bir kez daha(belki de son kez) güldü çocuk. Mertens'in peşine yapış ne yaptığına iyi bak..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kral bi adam.

Gecen gun 2-0dan geri donus yaptiklari macin yildizi olabilir.
Taa Gecen yaz gelsin dedik
1000009619.webp

2 yabanci alsak bile oliveira ve tetenin gitmesi gerekiyor.yusuf inşallah yerli sayılır

Yok ahlatın başındayam yok bilmem kaç yaşındayam

Salak salak sözlerle şu Urfalıları başımıza bela ettiler, utanma da yok.
Herifinde başka numarası yok ha bir mhy'ye hain mi bişey dediği video var birde fiii tarihinde eski ASY'de çekilmiş 2 piksel bi fotosu. Sanki bana kulup efsanesi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Neyse en azından 2 tanede çöp alabiliriz, kaç zamandır diyom en az 2 tanede çöp lazım
Çöp bile alamazlar. Ha bonservisi elinde ismimizi bilen pekte parayla işi olmayan başarı kupa isteyen bi topçu varsa o zaten kendi gelir, Avrupada transfer kapandıktan sonra.

Bizim atladığımız konu, bu paralar nerdeeee, unutmayın arkadaşlar unutturmayın. Derdim teansfer falan değil, dersim bu paralar nerdeeeeee ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt