- 10 Mart 2013
- 121.523
- 158.215
- 5.068
Bir sonraki nöbet için @Hayri Cund u göreve davet ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benden ne istiyon yav, alt tarafi bi haber getirdik. Sanki transferi ben yapiyom. Tabi haber isinize gelmeyince saldirin:2 tane topcu alamayan adamlarin 4 tane iyi yabanci alacagini dusunduren nedir sana yetmedi mi polyannacilik
Bir sonraki nöbet için @Hayri Cund u göreve davet ediyorum
Bu fenerliler twitterda niye agliyor yabanci kurali icin

Kalsın zaten, siz hayla bu beceriksizlerden transfer falan mı bekliyonuz. Bu seneye dair tek umudum Yusuf ve Bats. Umudum derken geçene seneye göre artılarımız olur inş. Debua da biraz form tutarsa Kaan orta sahada bunların hasbel kader alacağı orta sahayı keser zaten. Berkan da yedekler.Sınır 14’e çıkarsa hoca Dubois kalsın diyebilir.
Derhal.Bir sonraki nöbet için @Hayri Cund u göreve davet ediyorum
Çok yakinlardiPlottwist:
Oğuz Aydin’i almamamizin sebebi Haciosmanoglu Dursun’u arayıp secilirsem 14+14 olacak bırak bu mallar alsın paraları güme gitsin
Demiş olabilir
Taa Gecen yaz gelsin dedikKral bi adam.
Gecen gun 2-0dan geri donus yaptiklari macin yildizi olabilir.
3luye bagli3 lü iyidir ya
Benden ne istiyon yav, alt tarafi bi haber getirdik. Sanki transferi ben yapiyom. Tabi haber isinize gelmeyince saldirin:

3lü olsun güçlü olsun3luye bagli
Herifinde başka numarası yok ha bir mhy'ye hain mi bişey dediği video var birde fiii tarihinde eski ASY'de çekilmiş 2 piksel bi fotosu. Sanki bana kulup efsanesi..Yok ahlatın başındayam yok bilmem kaç yaşındayam
Salak salak sözlerle şu Urfalıları başımıza bela ettiler, utanma da yok.
Çöp bile alamazlar. Ha bonservisi elinde ismimizi bilen pekte parayla işi olmayan başarı kupa isteyen bi topçu varsa o zaten kendi gelir, Avrupada transfer kapandıktan sonra.Neyse en azından 2 tanede çöp alabiliriz, kaç zamandır diyom en az 2 tanede çöp lazım