Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.458
- 5.583
- 1.958
Doğu Demirkolun şakirt videosundaki tiplemeleri kim başımıza futbolun patronu olarak getirdiyse Allah’ından bulsun!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kişiler şuanki başkanın dursun olduğunu unutmamalı.Yusuf Demir'e gözü kapalı güvenenlerin ilk hatasında gönderilmesini isteyecek kişiler olması beni derinden üzmekte
UEFA ensemizdeÇöp bile alamazlar. Ha bonservisi elinde ismimizi bilen pekte parayla işi olmayan başarı kupa isteyen bi topçu varsa o zaten kendi gelir, Avrupada transfer kapandıktan sonra.
Bizim atladığımız konu, bu paralar nerdeeee, unutmayın arkadaşlar unutturmayın. Derdim teansfer falan değil, dersim bu paralar nerdeeeeee ????
Gözler gitti tabi sabah aksam forumda olumlu haber ararken:Ula sergeni alintiladim saniyom![]()
Kurbanlık adak isteyen tipe benziyor harbiden ha..Doğu Demirkolun şakirt videosundaki tiplemeleri kim başımıza futbolun patronu olarak getirdiyse Allah’ından bulsun!!!
Kalsın hocamDerhal.
Bir nöbeti de ben açayım yıldızlar yağsın.
Sıradaki bahane, Play-off maçı olacaktır. CL kalırsak şöyle transfer böyle transfer diye konuşurlar artık...ağustos'a mı sarktı kesin
Yönetim transferi elzemkardeşim şu takıma iş bilen yabancı sportif direktör transfer sorumlusu falan alın bu nedir böyle ya