Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtin köpeğin diline düştük,

Galatasarayda tabi para olmaz, nasıl şamp. oldu sanıyonuz, kara para aklandı, hakem federasyon satın alındı, rakip satın alındı paralar buarala gitti diye sağda solda itler köpekler konuşuyor.

Dursunnnnn dursunnnnn dursunnnn paralar nerdeeee ????

Koskoca camiayı daha nekadar rezil rüzva edecen, şerefsizlere prim verecen.

Galatasarayda tabi para olmaz, nasıl şamp. oldu sanıyonuz, kara para aklandı, hakem federasyon satın alındı, rakip satın alındı paralar buarala gitti diye sağda solda itler köpekler konuşuyor.

Sen bence biraz hava al muhterem
Çok gerginsin ban yeme

bjk fb kendine bir Erden Timur yaratmaya çalışıyor, bizimikilerin getirdikleri adamlara bak , yaw hatırlatıp durmayın bak
Acunu diyorsan hiç bir şey olmaz. Allahyarı yeni Ronaldo falan diyenden pardon ama bi . olmaz

Ha bu arada bizim yönetim (Dursun-Ergün liderliğile) daha da kötü kabul

kardeşim şu takıma iş bilen yabancı sportif direktör transfer sorumlusu falan alın bu nedir böyle ya
yani değerli yöneticimiz sayın hatipoğlu bırak yabancıyı aliyi veliyi bir projeye ikna edemez, bana gelse hayatı sorgularım futbol hayatım mı bitiyor diye

6ad91d0964f84e6d968bc8330d9da8da-jpeg.246418

Bunu diyen anasından babasından şüphe etsin Galatasaray’dan şüphe etmesin

Mazraoui fırsatı çıkar mı dönem sonuna. Bayern dakika vermeyi düşünüyor mu bu herife
Bunun gibi daha ne fırsatlar olur da, mümkünü yok bu bizimkiler başımızdayken. ben artık pes ettim umutlanmıyorum, satmasınlar bu kadro kalsın yeter diyorum. Sattıklarının hesabı ortada yok uçmuş buhar olmuş.

1 Muslera
2 Sanchez
3 Nelsson
4 Torreira
5 Mertens
6 Ziyech
7 Icardi
8 Batshuayi
9 Köhn
10 Zaha
11 Sağ Bek
12 Orta Saha
13
14

2 aydır aynı palavralar
Görüştüğümüz oyuncular var kimse merak etmesin , 2 haftada bir bunu söylüyorlar

Paralar bende.Ülkenin her yerine zeren astroloji akademisi açacağım, burcuna göre futbolcu transfer edeceğiz artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt