Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.772
- 23.163
- 2.393
Kerem'in sözleşme bitene kadar yabancı sayılamaz kazanılmış hak var. Sözleşmeyi uzatırsa yabancı statüsüne geçer.kerem demirbayda yabanci sayilacak bu kararla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'in sözleşme bitene kadar yabancı sayılamaz kazanılmış hak var. Sözleşmeyi uzatırsa yabancı statüsüne geçer.kerem demirbayda yabanci sayilacak bu kararla
SelamlarSelamlar, nasil oluyor bos bos transfer beklemek? Ben bugun gezdim tozdum simdi yeni geldim ve hala transfer yok, demek takip etmeyince birsey kacirmiyorsun![]()
Itlere bak hem sag beklerini satmiyorlar, ustune sagbek aliyorlar. Araya girip fiyat yukseltelim diyecemde nerde öyle bir yönetim
Bunların onu alabilecek paraları, vizyonu olsaydı şu an sağ bek ve orta sahamız kamptaydıBunu alsak ya

En azından parası belliBunların onu alabilecek paraları, vizyonu olsaydı şu an sağ bek ve orta sahamız kamptaydı![]()
Talip vardır belki, zahanın gözü yokturAraplar isim yapmış futbolculara deli gibi sulanırken niye Zaha’ya talip çıkmıyor? Mantıklı bir açıklaması var mı?
izlemiş olabilirlerAraplar isim yapmış futbolculara deli gibi sulanırken niye Zaha’ya talip çıkmıyor? Mantıklı bir açıklaması var mı?
Saclari taramis.üstüne tişört giymiş?
skills videolarını BARS TV'de izlemek lazım