Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.214
- 18.382
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs ile ilgili hiçnirşey takip etmiyorum enisciğim ne demiş?
Yazmasına gerek yok ki kazanılmış hak konusunun hukukta olması lazım zaten. Sözleşme yaparken ona göre yapıyorsun çünkü o yüzden geçmişte kazandığı hakkı yeni bir kural ile değiştiremezsin mantıken.Öyle olduğunu biliosun çünkü 12ye indirildiğinde açıkça yazılmıştı öyle olduğu ama bunda öyle bişey yok. 2015ten önce başka milli takımı seçen adam kalmamasına rağmen onu bile yazmışlar ama mavi kart ve azerileri fln yazmamışlar. Bugün yayınlanan texte göre yabancı sayılması gerekir. Ama klüpler ha hu yapmasın diye yerli sayıp devam ederler. Lakin bu textten kazanılmış hak mevzusundan sözedemeyiz.
Üstad, epey yükseklerdesin. Bu isimlerin olma ihtimali yok ki2. Bissaka
7. Wendel / Bentancur / Rabiot

Yusuf*Transfer dönemi sonunda
1. Muslera
2. Bissaka
3. Nelsson
4. Sanchez
5. Köhn
6. Torreira
7. Wendel / Bentancur / Rabiot
8. Zaha
9. Ziyech
10. Mertens
11. İcardi
12. Batshuayi
13. Sol bek
14. 8-10 Numara / Yusuf*
Yerliler
1. Günay
2. Kaan
3. Bardakçı
4. Emin
5. Zeki
6. Demirbay
7. Berkan
8. Eyüp
9. Barış
10. Kerem
11. Yunus
12. Efe
Bana ne basıp alacaklar parayı.Üstad, epey yükseklerdesin. Bu isimlerin olma ihtimali yok ki![]()
Yazmamış mıyım?Yusuf*
Para basılsa da alamıyorlar ki sorun burada, yoksa istemeye isteriz yahu ne olacakBana ne basıp alacaklar parayı.
Ben mi yönetiyorum ben yazarım

Bizim istedigimiz nerden cikariyon? Bos yere almancilara laf atma.Gaassaray hep gönlümüzde ağbi.
Ulan bu almancıların hepsi mi böyle yav.