Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da yazmasa bile bu haklar korunur sonuçta. Yazıp yazmamasından bağımsız bir hakkı elinden alamazsın. En kötü dava konusu olur ve davayı kazanır futbolcu. Bence yeni yazmaya gerek görmediler apar topar iş yaptıkları için böyle oldu. Onu da düzeltirler çok zor bir şey değil yoksa dediğim gibi hukuk yolu açılır ve o yolla hakkını geri alır. Eyt'ye hak kazanmış birinin hakkını yeni bir kanunla alabilir misin? O hesap biraz. Bilmiyorum belki ben yanlış biliyorumdur ama kazanılmış hak mevzusu hukukun konusu.
hak kullanılmamışsa yargıtay bazen aksi yönde karar verebiliyor ama burada hak kullanılmış oldugundan iptali söz konusu olamaz.

1 haftada k.demirbay olayıyla oyalarlar ohhh miss

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahadaki defolar belli , bunlar yüzünden çıkacak krizlerde hepsi isyan eder - çünkü florya(ya da şantiyeburgaz) ortamını sakin moralli tutacak sportif yönetimi yok.
Burada şapkadan tavşan çıkmasını bekleyeceğiz, umarım bir aksilik yaşanmaz ve CL arenasına yine katılırız. Zor olacağı kuşkusuz, defolar aşikar zira dediğiniz gibi üstadım.

şöyle bakmak lazım bence... evet yönetimin hataları var da bence bu hatipoğlu açıklaması taraftarın beklentisini sıfırlamak bakımından iyi oldu... çok uçmuştu hem medya hem taraftar... belki beklentisiz durup baskısız birkaç hafta geçirebilirsek, ve medyayı işlerin dışında tutabilirsek doğru transfer yapabilirler... tabi bu bir umut. şu ana kadar olan herşeyin aksine bir umut ama buna ihtiyaç var... yapamazlarsa zaten nero mod on yine...
gelirin iyi
devre arası rekor satışın var
kadro omurgan takımda kalıyor
hocan 2 senedir dümende

tokat sezonu yapmak için hocaya istediklerini veremediler.

taraftar beklentisi umudu- çıkan isimler uçmak kaçmak önemli değil. Transfer yüzünden yönetimdeki zaten seçim/florya yetki / ET konusunda belli ettiği defoları zirveye çıkarıyor her gün.

sezon içinde her kötü oyun/kötü skorda tribün homurdanacak yönetime. öyle olduğunda da 7 8 inci bitiriyoruz ligi.

Bu yabancı mevzusu çarşamba günü kulüpler birliğine tekrar danışılacakmış. 12+2 bence direk 14 olur en azından olması lazım. Tribünden oturtmak yabancıyı çok saçma olur. Onun yerine 14 yabancının 2'si u23 olsun tarzı bir şey daha doğru olurdu.

1DEF84D5-9B9E-43D0-964D-AE119B46F471.webp

87262DD3-59A0-4E32-BA33-6BBD4B8CE01E.webp

Burada şapkadan tavşan çıkmasını bekleyeceğiz, umarım bir aksilik yaşanmaz ve CL arenasına yine katılırız. Zor olacağı kuşkusuz, defolar aşikar zira dediğiniz gibi üstadım.
bu yönetimde bence zaten CL ye mevcut kadroyla katılırız - ordan gelirde gelir - şimdi yok yere o kadarlık para harcamayalım kafasında bakanıda vardır - başkan bile olabilir. UEFA tehtidi falan dedi mesela boş boş.

Okan hocada yeni kontrat aldı - 3m EU da maaşı var - kral gibi yaşarsın istanbulda, yeni kontrat varken yönetime olan tepkiyi biraz süspanse etti - ama taraftarın tepkisi göz karardımı abartı oluyor bizim camiada - o stresste o bile kafayı yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt