- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Bu maçta lincoln 2 gol atmış, Almanya'daki maçta da lincoln asist yapmış ama onu bulamadim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sadece fakirlikle de açıklanamazMesela Arda'yı niye Fener alıyor da biz almadık? Bu çocuk gençlerbirliği alt yapısında değil miydi?
Yayın hayatından değil mi!Yayından değil hayattan da alsalar keske
GSC olarak biz niye yayın yapmıyoruz?Bu Pirinçle yanındaki bebe de Dubois’in maaşına 2.7 demiş ya bir de yayıncı olacaksınız, bilmiyorsanız konuşmayın.
Biri hukuk bilmez diğeri taktikten anlamaz, bir de çoğu gazeteci bunların sözde.
Her türlü olurYayın hayatından değil mi!
Ismin güldürüyor![]()
Öbürü çıkar taraftara ne oluyor derBu Pirinçle yanındaki bebe de Dubois’in maaşına 2.7 demiş ya bir de yayıncı olacaksınız, bilmiyorsanız konuşmayın.
Biri hukuk bilmez diğeri taktikten anlamaz, bir de çoğu gazeteci bunların sözde.
Gecen yılda Mertensin 2.9 degilde 4 aldıgını forumda yazanda çoktu kapta açık açık yazıyor olmamıza rağmen oluşan bu bilgi kirliliğini görünce birde açıkca belirtmesek neler olur acaba.Bu Pirinçle yanındaki bebe de Dubois’in maaşına 2.7 demiş ya bir de yayıncı olacaksınız, bilmiyorsanız konuşmayın.
Sen kimi izliyorsun?televizyon makinesi izliyorum.eskiden mesaj gönderiyorlarmis insanlar tvye, boşluk bırakıp.eurode de altyazida okuyorum.fblinin teki Galatasaraylilar siz futboldan anlamiyosunuz,biz schalkeye yenildik ama siz avrupada bile yoksunuz,Müslüman Galatasaraylıların bayramını da kutlarim demiş.kasim 2005Dursun Özbek 'in oyalama taktiğinde 1 numaralı yardımcıları ve yalakalarını izlemeye devam edin
Ayıp değil mi erkek adam p.enis sever mi??
Lizbon forumunda Ferdi Tayfur dan enstantaneler atıyordu en sonferamuz kardeşimden bir sıdıkko bestesi istiyorum
Pirinç kim? Dubois'in maaşı 1.8 değil mi acaba bonservisiyle mi karıştırdılar? GS üzerinden yayın yapan kişiler etkileşim ile para kazanma derdinde olan kişiler. Yorumlarına bakarsak sürekli rüzgar nerden eserse ona göre yapıyorlar. Bir de menajer ve sözde gazeteci arkadaşlarına da çalışıyorlar. Genelde özel haber veriyorlar ama genelde haberleri de tutmuyor. Benim takip ettiğim Kazan Dairesi vardı magazin tarzı haberleri iyiydi onların ki onlarda dağıldı. Erinç'ler iyi başlamıştı artık sadece eğlence içerikleri iyi. Yorum kısmında ise artık rüzgara göre yön alıyorlar, verdikleri bilgilerde doğru çıkmıyor.Bu Pirinçle yanındaki bebe de Dubois’in maaşına 2.7 demiş ya bir de yayıncı olacaksınız, bilmiyorsanız konuşmayın.
Sen kimi izliyorsun?televizyon makinesi izliyorum.eskiden mesaj gönderiyorlarmis insanlar tvye, boşluk bırakıp.eurode de altyazida okuyorum.fblinin teki Galatasaraylilar siz futboldan anlamiyosunuz,biz schalkeye yenildik ama siz avrupada bile yoksunuz,Müslüman Galatasaraylıların bayramını da kutlarim demiş.kasim 2005
Ciddi emek ve süre istiyor, o yüzden vakit ayırmamız çok zor. Spaces yayınları yapıyoruz arada ama yılda 5 kere falan o da.GSC olarak biz niye yayın yapmıyoruz?