Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek 'in oyalama taktiğinde 1 numaralı yardımcıları ve yalakalarını izlemeye devam edin

Bu Pirinçle yanındaki bebe de Dubois’in maaşına 2.7 demiş ya bir de yayıncı olacaksınız, bilmiyorsanız konuşmayın.

Biri hukuk bilmez diğeri taktikten anlamaz, bir de çoğu gazeteci bunların sözde.
Öbürü çıkar taraftara ne oluyor der
Yöneticisi eleştireni GS taraftarı değil der , Erden Timur başarısıyla herkes gerdeğe girer oldu , gazetecisi bile fırça atıyor, bu kadar pişkinlik olmaz

Bu Pirinçle yanındaki bebe de Dubois’in maaşına 2.7 demiş ya bir de yayıncı olacaksınız, bilmiyorsanız konuşmayın.

Biri hukuk bilmez diğeri taktikten anlamaz, bir de çoğu gazeteci bunların sözde.
Gecen yılda Mertensin 2.9 degilde 4 aldıgını forumda yazanda çoktu kapta açık açık yazıyor olmamıza rağmen oluşan bu bilgi kirliliğini görünce birde açıkca belirtmesek neler olur acaba.

Dursun Özbek 'in oyalama taktiğinde 1 numaralı yardımcıları ve yalakalarını izlemeye devam edin
Sen kimi izliyorsun?televizyon makinesi izliyorum.eskiden mesaj gönderiyorlarmis insanlar tvye, boşluk bırakıp.eurode de altyazida okuyorum.fblinin teki Galatasaraylilar siz futboldan anlamiyosunuz,biz schalkeye yenildik ama siz avrupada bile yoksunuz,Müslüman Galatasaraylıların bayramını da kutlarim demiş.kasim 2005

Kopenhag’in 1.8 milyona aldiklari Meksika’li sag bek ilk macinda assist yapmis. 1.8 milyona scout transferi yaptilar. Jelert’i de 10m+ satmak istiyorlar.

Pirinç kim? Dubois'in maaşı 1.8 değil mi acaba bonservisiyle mi karıştırdılar? GS üzerinden yayın yapan kişiler etkileşim ile para kazanma derdinde olan kişiler. Yorumlarına bakarsak sürekli rüzgar nerden eserse ona göre yapıyorlar. Bir de menajer ve sözde gazeteci arkadaşlarına da çalışıyorlar. Genelde özel haber veriyorlar ama genelde haberleri de tutmuyor. Benim takip ettiğim Kazan Dairesi vardı magazin tarzı haberleri iyiydi onların ki onlarda dağıldı. Erinç'ler iyi başlamıştı artık sadece eğlence içerikleri iyi. Yorum kısmında ise artık rüzgara göre yön alıyorlar, verdikleri bilgilerde doğru çıkmıyor.

Sen kimi izliyorsun?televizyon makinesi izliyorum.eskiden mesaj gönderiyorlarmis insanlar tvye, boşluk bırakıp.eurode de altyazida okuyorum.fblinin teki Galatasaraylilar siz futboldan anlamiyosunuz,biz schalkeye yenildik ama siz avrupada bile yoksunuz,Müslüman Galatasaraylıların bayramını da kutlarim demiş.kasim 2005

Humour konusunda üstüne tanımıom Serg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt