Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Özdemir Asaf'tan buraya nasıl geldin.Bende onu anlamadım.Bu kadar dikey geçişler bozabilir insanı .Dikkat etmek lazım.Hele ki bu sıcaklarda.y.sever
p.sever
g.veren
gscbom olduk işte ben bundan gurur duyarım arkadaş
Okeye 4. Ariyorlarmis katilacakmisin bay feramuzy.sever
p.sever
g.veren
Arda abisi gibi attı demek yok mu yav spiker şampiyona bitti ardayı unuttunuz ama oluyor mu
a.severy.sever
p.sever
g.veren
müthis karar tebrik ederiz
Yahu yalan söylüyorlar
Galatasaray’da Doue transferinin yatması, Wendel için ise Zenit’in zorluk çıkarmasından sonra başa dönüldü.
İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş, Okan Buruk ve Cenk Ergün bir zirve toplantısı yaptı. 2 ve 8 numaraya gizlice ve nokta atışı transfer yapılacak.
Sonrasında scout ekibinden de görüş alındı ve önümüzdeki günlerde yeniden transfer trafiği hızlanacak.
(Nevzat Dindar)
gs düşmanları haber pompalıyor siz de buna çanak tutuyorsunuz
vallahi gsli değilsiniz
billahi dost değilsiniz
Metin Öztürk ile akrabalığı var mı ?![]()
Kamuoyunun bilgisine
Sayın Çetin Öztürk, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in Danışmanı” olarak atanmıştır.www.galatasaray.org
Sayın Çetin Öztürk, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’in Danışmanı” olarak atanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü