Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orlov, Wendel'in Zenit'ten ayrılma ihtimali hakkında konuştu

Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum.
Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.

Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakalım?

Futbol bir iştir, biz onu satın aldık, bu da onun için para almamız gerektiği anlamına geliyor, bu normal” dedi Orlov

Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum. Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.

Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakılmalı?

Futbol bir iştir, biz onu satın aldık, bu da onun için para almamız gerektiği anlamına geliyor, bu normal” dedi Orlov

Herkes bizim gibi mal bi camia degil tabii ki her gitmek isteyeni 3 kurusa versin

Eminin 2 milyona gitmesini bile makul gorenler vardi burada

Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum. Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.

Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakılmalı?

adam doğru demiş. kimbilir ne komik rakam teklif edildi

en sevdiğim kokoreççim kapanmış, adamın dükkanı yıkıp bina dikmişler adam ortalıkta yok kaybolmuş canım çok çekti müthiş lezzetli yapıyordu

Allahtan super kupa maci fb ile degil. Yoksa olumsuz bir sonucta psikolojik olarak yıkım olurdu.

Jekeye yenilsek bile sklemiyorum acikcasi.

Transferleri takıma adapte etmekte biraz geciktiğimiz ortadayken, geçen sene bile çook az puan kaybıyla ligi bitiren bir rakibimiz varken transferleri bu kadar geciktirmek hiç akılcı değil. Hadi ligi neyse CL elemesinde olası bir felaket senaryosunda ''istifa'' seslerinin yükselmesi haktır.

1194024099152924694.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt