Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
kaşarlı sucuklu pide yer misintripyer sağ bek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaşarlı sucuklu pide yer misintripyer sağ bek mi
fakirler ölse şaşan olmaz
evi yansa koşan olmaz
yerimkaşarlı sucuklu pide yer misin
Herkes bizim gibi mal bi camia degil tabii ki her gitmek isteyeni 3 kurusa versinOrlov, Wendel'in Zenit'ten ayrılma ihtimali hakkında konuştu
Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum. Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.
Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakılmalı?
Futbol bir iştir, biz onu satın aldık, bu da onun için para almamız gerektiği anlamına geliyor, bu normal” dedi Orlov
![]()
Орлов высказался о возможном уходе Вендела из Зенита
Известный российский комментатор Геннадий Орлов высказался о возможном уходе полузащитника Зенита Вендела в Галатасарай....livetv798.me
adam doğru demiş. kimbilir ne komik rakam teklif edildiOrlov, Wendel'in Zenit'ten ayrılma ihtimali hakkında konuştu
Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum. Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.
Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakılmalı?
Futbol bir iştir, biz onu satın aldık, bu da onun için para almamız gerektiği anlamına geliyor, bu normal” dedi Orlov
![]()
Орлов высказался о возможном уходе Вендела из Зенита
Известный российский комментатор Геннадий Орлов высказался о возможном уходе полузащитника Зенита Вендела в Галатасарай....livetv798.me
Guzel ekleme
fena canım çekti üşenmesem gidip yiyesim var çok deli yapıyor pidecim
jkdan kaç yeriz, şartlar 3-1 yenileceğimizi gösteriyorUmarım yarın temiz bir 4 gol yeriz
Şu hayvandan kurtulduk
Yav illaki zaafı vardir ama premier ligi hala isttaistklerle surklase eden adama caner erkin demekte büyük ayıptır ya,finale kadar nasıl oynadi tripper bu kadar kötüydü de?Tripye euroda defansif olarak zaafkar biri değildi
şu konuya katılmıyorum, bülent uslu denen şahısın ağlamalarını görmek içimin yağlarını eritiyorAllahtan super kupa maci fb ile degil. Yoksa olumsuz bir sonucta psikolojik olarak yıkım olurdu.
Jekeye yenilsek bile sklemiyorum acikcasi.