Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamit eğer sportif direktör olursa tam tüy dikme hareketi olur özbek yönetimi için

Avrupa önemli ama lig de önemli,avrupada doğru taktik ve cok kosarak başarı mümkün.bir daha icerde bayern munih ve diğer maçlarda olduğu gibi hurra saldırıp,eforunu boşa harcarsan 3 sacha boey de kurtaramaz seni.ama ligi almak ve kolaylaştırmak icin tripper falan direkt etki eder

İlgilendiğimiz bütün sagbekler iyi ve hepsine de ilgi var avrupada

Orlov, Wendel'in Zenit'ten ayrılma ihtimali hakkında konuştu

Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum.
Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.

Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakalım?

Futbol bir iştir, biz onu satın aldık, bu da onun için para almamız gerektiği anlamına geliyor, bu normal” dedi Orlov

hatipoğlu'na ve bizim yönetim anlayaşına göre ''evet''

hala çıkıp wendel gelmek istiyor diyor, zenit'in çok şeyinde. emin'i de gitmek istiyor diye hediye parasına vermeye razı olanlar, zaniolo'yu gitmek istedi diye 1 ay uğraşıp opsiyonlu kiralayanların aklı bu kadar işte.

Mesele trippieri isteyip istememek değil hala anlamiyorsunuz bu takımda plan program olmaması can sıkıcı.. Bambaşka profildeki adamlarla ilgileniyoruz her seferinde hoca savunmacı bek mi istiyor hucumcu mu daha düz bir takım oyuncusu mu genç mi yasli mi hicbirsey belli değil .. Hoca ne istediğini elbet biliyordur ama bu capsizlar adamin isteğine göre değil de önlerine kim denk gelirse ona göre hareket ediyor..

Transferde plan ve program hiç olmadı ben hatırlamıyorum.

fbden gidecekler de olacak ve kimse hesaba katmıyor,ne guzel.

bu bir kıstas değil.

50 puan fark yiyenlerde bu kadar hamle olması şuursuz harcamayla anormal değil

fenerde klasik fener kimilğinde deli gibi para harcıyor.

2 eksiğin var - 1 tanesi zor transfer , hata lüksün yok. diğeri Okan Hoca'nın acil lazım dediği ve devre arasında "yazın geniş havuzdan çözeriz" dediğin ihtiyacın.

Hamit gelsin milli takımı nerelere götürdü aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt