Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.643
- 29.098
- 2.993
hamit eğer sportif direktör olursa tam tüy dikme hareketi olur özbek yönetimi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Batuhan Hatipoğlu bugün kupa ile ne yapmayi planliyorsunuz. Bandy jumping de yapacakmisiniz
hamit eğer sportif direktör olursa tam tüy dikme hareketi olur özbek yönetimi için
davilla çıkar mı ortaya
gurbolara hakim oluruz bence olmalı
metin bey adada üyelere kokteyl hazırlıyor onlarla gıybet yapıyorPeki senin alanın ne? Ne yapar bu adam yönetimde?
hatipoğlu'na ve bizim yönetim anlayaşına göre ''evet''Orlov, Wendel'in Zenit'ten ayrılma ihtimali hakkında konuştu
Wendel'in cumartesi günü Zenit'te oynayacağını düşünüyorum.
Konu parayla ilgili. Onlar (Galatasaray) onu daha az parayla almak istiyor.
Wendel ayrılmak istiyor diye serbest mi bırakalım?
Futbol bir iştir, biz onu satın aldık, bu da onun için para almamız gerektiği anlamına geliyor, bu normal” dedi Orlov
![]()
Орлов высказался о возможном уходе Вендела из Зенита
Известный российский комментатор Геннадий Орлов высказался о возможном уходе полузащитника Зенита Вендела в Галатасарай....livetv798.me
Mesele trippieri isteyip istememek değil hala anlamiyorsunuz bu takımda plan program olmaması can sıkıcı.. Bambaşka profildeki adamlarla ilgileniyoruz her seferinde hoca savunmacı bek mi istiyor hucumcu mu daha düz bir takım oyuncusu mu genç mi yasli mi hicbirsey belli değil .. Hoca ne istediğini elbet biliyordur ama bu capsizlar adamin isteğine göre değil de önlerine kim denk gelirse ona göre hareket ediyor..
Öpüşür vedalaşırızhamit sportif direktör olursa
hamit: benim Galatasaray'a ihtiyacımdan çok Galatasaray'ın bana ihtiyacı var.
Lan ben bunu yazmadımSeninle bir dakika
Herhangibir konuda yetkinliği veya bir fikri olduğunu sanmıyorumPeki senin alanın ne? Ne yapar bu adam yönetimde?