Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Fb saçmalık derecesinde transferler yaptı mesela o ölçü değil. Eksik kapatma olarak değil şov işine kaçtılar
jk sağ sol bek sol stoper kaleci ortasaha sağ kanat eksikleri var hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında mantıkli ama sadece işini yapmalı. Açıklama işlerine girmemeli. Yoksa sürekli kavga eder ve adamı yerler.Hic kusura bakmayin ama hamit suan ki adamlardan cok daha iyi yapar bu isi
Network’u olan bir adam en azindan
En iyi transferleri Oguz Aydın'dır. Net.Fb saçmalık derecesinde transferler yaptı mesela o ölçü değil. Eksik kapatma olarak değil şov işine kaçtılar
jk sağ sol bek sol stoper kaleci ortasaha sağ kanat eksikleri var hala
hepsine 100 bin vereyımEkli dosyayı görüntüle 253829
Ekli dosyayı görüntüle 253831
Ekli dosyayı görüntüle 253832
3 tane scout önerisiyle geldim.
Aynen öyle aldıkları en iyi adam o ama o da şov içindi. Sağ açıkta irfan var zaten formunu bulmuş yanıyor, sola driblingçi birini alsalardı tamamdıEn iyi transferleri Oguz Aydın'dır. Net.
İnsallah girmez o topa, adama üzülüyorum, bi yandan bunların beceriksizlerini örtmeye çalışıp siper oluyor, diğer yandan da hiç suçu yokken ağzından çıkacak yanlış bir kelimeye taraftar tepkisi çekiyor.Bugün açıklama yapar mı acaba okan hoca?
İbrahim Hatipoğlu'nun yeğeni artık gsc'de bu tarz soruları @Batuhan Hatipoğlu'na sorabilirsin renktasBugün açıklama yapar mı acaba okan hoca?
Burası 25Disari 40 C rdas
Lan ben bunu yazmadım