- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
10 numara alacaksak yusuf kiralanir o zaman,2 ortasaha,10 numara ve sagbek please
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğin gibiler ama çok iyidir ikisi de iletişim konusundaSedat Doğan hukukçu, Mete İkiz ise ekonomiden sorumluydu sanırım. Bir yönetim iletişimi bu kadar kötü yapıyorsa bu tercihtir artık. Ne kadar kötü olursa olsun ama ilkokul terk seviyesinde yapmak için de çaba harcamak lazım. Tepki çekmek falan hoşlarına gidiyor bence.
Nanasi sol kanatken merkez ortasha olmuş ama 10 numara için de olur mu abiOyuncu türkiyeye gelmek istemiyor = Biz yetenek fukarası malın tekiyiz ikna kabiliyetimiz yok.
Bissakka gelmek istemiyor diyorlardıBissaka,mazroui,tripperden bissakayi isterim
İkna etsinler ya,drogba ile falanBissakka gelmek istemiyor diyorlardı
Güzel bir diyalogla ikna olur aslıdnaİkna etsinler ya,drogba ile falan
Sağ bek orta saha sorsunlarŞampiyonlar Ligi'nin son 3 şampiyonunu bilen kahin Carol Swanson: "2025'te Galatasaray, Şampiyonlar ligini kazanacak" (Saturday Psychics)
Fur-kan Kork-maz
lay lay lay lay lay
Fur-kan Kork-maz
Bizim taraftar önyargi ile yer,yeni bir erden bulmaliYönetim öyle güvensiz ortam oluşturdu ki sezon içindeki en ufak krizde taraftar yönetim birbirini yer bitirir.
Bin kere tavernier derimTrippier mi tavernier mi istersiniz
hamit eğer sportif direktör olursa tam tüy dikme hareketi olur özbek yönetimi için