Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
eyvah jklılar fena havaya girmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taktik konusunda çok yönlü olmayabilir ama bunun nedeni eldeki kadroyla alakalı ama şl de dikkat edersen kerem demirbay vitaminsizini değil Kaan Aythanı oynattı barışa şans verdi güçlü bir oyun için güçlü oyuncuları oynattı.olviera dene 1,5 yıldır gram işe yaramayan adamı şak diye kesti.Orta saha direncini yükseltirse ki bunun için çok basan çok koşan bir oyuncu proiline ihtiyacımız var o zaman Okan hocanın sistemi sadece ligte değil avrupada da işleyecektirkötü eleştirmiyorum ki kendisi fazla sağlamcı en iyi bildiği şeyden kesinlikle vazgeçmiyor, avrupa lig vs neysem oyum diyor
zor reis o sistemin avrupada işlemesi çok zor kabul edelim. bizim sistemde en ufak gediğin nelere yol açtığını prag maçlarında gördüktaktik konusunda çok yönlü olmayabilir ama bunun nedeni eldeki kadroyla alakalı ama şl de dikkat edersen kerem demirbay vitaminsizini değil Kaan Aythanı oynattı barışa şans verdi güçlü bir oyun için güçlü oyuncuları oynattı.olviera dene 1,5 yıldır gram işe yaramayan adamı şak diye kesti.Orta saha direncini yükseltirse ki bunun için çok basan çok koşan bir oyuncu proiline ihtiyacımız var o zaman Okan hocanın sistemi sadece ligte değil avrupada da işleyecektir
Avrupada daha bekleyerek oynanabilir buna ben de katiliyorum da sistemi komple degistirmek falan çok uç fikir degil mi ligde gayet şıkır şıkırız yaniTürk Milleti kafa yapısı özeti bu kanka işte hiçbir şeyin ortası yok biraz daha abart istersen![]()
atalanta o sistemle liverpoolu içerde dışarda yendi uefa finalini elini kolunu sallayarak yendi nağmalup leverkuseni ceza sahasına sokmadan maçı bitirdizor reis o sistemin avrupada işlemesi çok zor kabul edelim. bizim sistemde en ufak gediğin nelere yol açtığını prag maçlarında gördük
ben o soruyu artık değiştirdimUnutmayalım unutturmayalım
Dursun paralar nerdeee ???
benim isteğim 4-3-3e dönmesi sadece. wendel-torreira-mctominay tarzı bi ortasaha olsa mesela çok daha iyi olmaz mıAvrupada daha bekleyerek oynanabilir buna ben de katiliyorum da sistemi komple degistirmek falan çok uç fikir degil mi ligde gayet şıkır şıkırız yani
Neticeden çok haticeye odaklanırsak nedenleri görebiliriz. Takım bu oyunun hakkını veren performansı avrupa maçlarına sakladığı için fizik olarak fazla yıpranıyor ve ligde çoğu iç saha maçını bile kırılma anlarının lehimize gelişmesi ve bireysel performanslar ile kazanıyoruz. Oysa başka bir oyun tarzı oturtsak avrupa'da da bu kadar yüksek efor vermeyip oyun gücümüzü tüm müsabakalara yayarak zayıf süper lig takımlarına karşı zorlanmadan galibiyetler alabiliriz diye düşünüyorum. He eğer bu oyunu sezon boyu tüm kulvarlarda oynayacak kadro kuracağız diyorlarsa devam etsinler tabi ama bunun mümkün olmadığını gördük 1.5 aydır.Bu kadar başarılı takım neden bundan vazgeçecek? Var mı mantıklı bir sebep.
yav gidiyorsun hem oyuncu altyapısı hem kalite hem hoca taktiksel bilgi birikimi olarak uçtan örnek veriyorsunatalanta o sistemle liverpoolu içerde dışarda yendi uefa finalini elini kolunu sallayarak yendi nağmalup leverkuseni ceza sahasına sokmadan maçı bitirdi
Transfer yok diyen utanır mı stada Pumayı getirmişiz bu sene sahadaki en büyük gücümüz olacak.
Fak nwesDursun Özbek:”Yakında transfer açıklamalarını yaparız.”
Dursun Özbek:”Sıkı çalışmalarımız var. Bu itibarla en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.”
Fak nwes
aynı fikirdeyim ama işte onun içi iki tor bir wendel ve iki barış lazım o zaman olurbenim isteğim 4-3-3e dönmesi sadece. wendel-torreira-mctominay tarzı bi ortasaha olsa mesela çok daha iyi olmaz mı