Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru 2004 yunanistan gibi oynamaliyiz onde oynamak yerine

İcerde eyupe karsi bile 9 on liberoyla cikmaliyiz heyallam
Bu kadar itici ve bilmiş konuşacak kadar futboldan anlıyor olsan keşke kanka. Feneri osurturuz karagümrüğü öldürürüz vs diyordun izledik maçlar nasıl geçti.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar itici ve bilmiş konuşacak kadar futboldan anlıyor olsan keşke kanka. Feneri osurturuz karagümrüğü öldürürüz vs diyordun izledik maçlar nasıl geçti.

lan 40 mac osurtcaz dedim 35inde osurttuk birkac mac icin haksiz mi olduk şimdik :asd:

10 ki
lan 40 mac osurtcaz dedim 35inde osurttuk birkac mac icin haksiz mi olduk :asd:
Ya geç skorları oynanan topa bak . Puan ortalamasını baz alırsak transfere gerek yok ne diye burada vakit öldürüyoruz. Oyun olarak osurtup kazandığımız maç sayısı 10 değildir geçen sezon.

Neticeden çok haticeye odaklanırsak nedenleri görebiliriz. Takım bu oyunun hakkını veren performansı avrupa maçlarına sakladığı için fizik olarak fazla yıpranıyor ve ligde çoğu iç saha maçını bile kırılma anlarının lehimize gelişmesi ve bireysel performanslar ile kazanıyoruz. Oysa başka bir oyun tarzı oturtsak avrupa'da da bu kadar yüksek efor vermeyip oyun gücümüzü tüm müsabakalara yayarak zayıf süper lig takımlarına karşı zorlanmadan galibiyetler alabiliriz diye düşünüyorum. He eğer bu oyunu sezon boyu tüm kulvarlarda oynayacak kadro kuracağız diyorlarsa devam etsinler tabi ama bunun mümkün olmadığını gördük 1.5 aydır.
Bunun için ana plan değişmeli gibi bir görüş yerine daha fazla alternatif oyunumuz da olmalı diyebilirdin.

Bu ülkede oyun anlayışını formasyon üzerinden okumak gibi bir ezber var. Ben sezon boyunca aynı oyunu oynadığımızı düşünmüyorum. Bir sürü farklı oyun modelleriyle maçlara çıkıldı. Oyun kurulumları değişti, yerleşimler değişti vs vs..

Okan Buruk'un takımı kendisinden zayıf takımlara karşı çok adamla hücum edip, ligin en az gol yiyen ve en çok puan toplayan takımı oluyorsa, "en iyi savunma hücumdur" felsefesinin çalışması sebebiyle bunu yapıyor.

Sen ne kadar emniyetli oyun oynarsan rakip de o kadar çok topa sahip olup tehlike yaratma şansı yakalar. Beni de bu görüşe ikna eden Okan Buruk oldu mesela. Hücumda top kayıplarını azalttığımız gün daha da az gol yiyen bir takım olacağız.

13 Eylül'e kadar süremiz var hiç aceleye gerek yok olmadı Ocak ayında yaparız.

Transferlerin sorulması üzerine Dursun Özbek: "Bugün buradaki konumuz olimpiyatlar, olimpiyata giden sporcularımız. Biz yakında açıklamalarımızı yaparız onunla ilgili."
Dursun Özbek: "Salı günü uçaklar iniyor."

-14 hafta sonra indi. :asd:

Dursun Özbek: "Hangi salı olduğunu söylemememiştim çıkmaz ayın son salısıda olabilir."

Transferlerin sorulması üzerine Dursun Özbek: "Bugün buradaki konumuz olimpiyatlar, olimpiyata giden sporcularımız. Biz yakında açıklamalarımızı yaparız onunla ilgili."
geçen de kadın futbol takımının programındaydı sanırım orada da aynı kaçak cevaplar vermişti aradan 1 aya yakın süre geçti hala aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt