Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.504
- 11.960
- 773
Olum sana zayifla dedik de sen de bildigin 1 deri 1 kemik kalmissin yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi ve Van baştan takası gündeymiş bence üste 5-10 istememiz lazımGullit yaşıyor mu? o da çok iyiydi.
Parçaları birleştirirsek oyuncu alamayacağımıza göre, kontrat da hazırlanıyor ise Tete Panathinaikos, Kazımcan Sparta Prag felandır. Kolpa da olabilir, şurda ne kaldı akşama.
Bunu ben de yapıyom kanks yavOlum sana zayifla dedik de sen de bildigin 1 deri 1 kemik kalmissin yav
Ekli dosyayı görüntüle 253877
Bissaka manchester’da ne kadar kazanıyor net bilgi var mı?
Çok taşşak geçiliyomNe sorunu lan
4’ten aşağı gelmez öyleyse bize. O iş de yaş. Bek için çok yüksek maaş3.05 m euro net
Parçaları birleştirirsek oyuncu alamayacağımıza göre, kontrat da hazırlanıyor ise Tete Panathinaikos, Kazımcan Sparta Prag felandır. Kolpa da olabilir, şurda ne kaldı akşama.
Çok taşşak geçiliyom
Oğuzhan bana ahlaksız tekliflerle geliyorNe sorunu lan
Akşam test edeceğiz!Güvenilir mi bu dede daha önce duyum işine girmemiş harbiden
Sevgili Murat. Bu gorduklerimiz daha birsey degil .Sezon acildiginda, Fenerbahce ve Koc destekli Anadolu takimlari klubumuze saldirdiginda, oyuncularin morali dustugunde Erdin Timur'u daha cok arayacagiz. Yoksa ben Galatasaray'in bir sezona eksiksiz bir takimla basladigini bir tek 1999 yilinda gordum. Ama Galatasaray'in her daim is bitirici ve de lobiyi iyi yapan, rakip takimlarla kapisan Ergun Gursoy gibi, Yurdasen Karahasan gibi, Adnan Polat gibi ikinci veya ucuncu adamlari vardi. Simdi elimizde Dursun Ozbek gibi kifayetsiz, Metin Ozturk gibi etkisiz ve Hatipoglu gibi acemi birisi kaldi. Mesele sagbek, orta saha olayindan daha derin.'Koskoca kulübün 2 senelik başarısı tek bir adama bağlanamaz' diyenler, o adamın gidişiyle ne hale geldiğimizi iyi izlesinler.