Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Adamın konusunda övgülerim durmaktadır kanksta 3-4 yıllık sözleşme en az 3-4 milyon euro maaşı olur bu şartlarda ben istemem.Biz Lemina'ya odaklanalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
. Bizimkilerin çapı
Cardoso icin ilk haber haziranda cikti
Hocayı anlamak zor,hatipoglu nasıl memnun etsin onuOkan Hoca en son hücumcu, playmaker dedi. Sokacağım futbol aklımıza buna hala teklif yapıyorsak
Fatih hocanı anlamak kolay mıydıHocayı anlamak zor,hatipoglu nasıl memnun etsin onu
Wendel’e 20 veriyorsak Samardzic’e girelim derim de o da overrated mı emin olamadımAdamın konusunda övgülerim durmaktadır kanksta 3-4 yıllık sözleşme en az 3-4 milyon euro maaşı olur bu şartlarda ben istemem.Biz Lemina'ya odaklanalım![]()
Betis'teki oyuncu için 20-25 milyon konuşuluyor o oyuncu mümkün değil bir de kendisi ön libero pek tarife uymuyor. Shaparenko'nun sözleşmesinin son sezonu son durumunu bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla bir Türk takımına karşı izlemiştim sanırım Kerem D'nin tempolusu gibi bir şeydi sanırım.bu betisteki cardozo ve kievdeki shaparenko nasıl topçular
Yokmu Arjantin, Brezilya,Meksika, Uruguay ve Kolombiya da bize uygun sağ bek ve 8 numara takıldık kaldık
Hayırlı olsun. Transfer yapma kararı anca çıkmış