Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joa Mario ne abi ya valla dilimde tüy bitti de belki hasbelkader denk gelir biri görür diye ısrarla yazayım; Angel Gomes, Madueke vs tarzı eminim şu an birileri Manu, City vs alt yapısından 18-19 yaşında birilerini bedava alıp üç sene sonra 20-30 milyon piyasa değeri yaptıracak, sağ bekimiz bomboş atacak kurşun da var çek işte bir tane dene ya orta sahaya bile Torreira yedeği yok 8 numara bile alsak yine bu profil biri alınabilir kolaylıkla anlamıyorum para yok yok deyip 30+ adamlara 3-4 milyon maaş vermeyi bu nasıl para yokluğu daha çok akıl yokluğuna benziyor.

O değil de Fener’e çaksalar da keyfimiz yerine gelse; ne varsa Fener’de var

Yalnız Benfica forumuna baktım Galatasaray felan yazmışlar bana da bu yönetimi düşününce bu transfer olası geliyor mantıklı mı diye düşünürsek kötü değil ama tempolu değil aradığımız adam değil bence.

bu betisteki cardozo ve kievdeki shaparenko nasıl topçular
Betis'teki oyuncu için 20-25 milyon konuşuluyor o oyuncu mümkün değil bir de kendisi ön libero pek tarife uymuyor. Shaparenko'nun sözleşmesinin son sezonu son durumunu bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla bir Türk takımına karşı izlemiştim sanırım Kerem D'nin tempolusu gibi bir şeydi sanırım.

Yokmu Arjantin, Brezilya,Meksika, Uruguay ve Kolombiya da bize uygun sağ bek ve 8 numara takıldık kaldık

Bu transfer sezonu Di Marzio her tweet attığında kalbime ağrılar geliyor tırt bir oyuncuyu bize yazıcak diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt