Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Maç'ı tekrar hatırlattığın için teşekkürler Tarık abi güzel koymuştuk bunlara biz yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman,tek tatil parasinı ben vereyim yeterki haluk ve gokhan tasimasin@Umut Işık ‘a yangını devredeyim o zaman![]()
Bana ters şeyler bunlar,okan ozkan ve keramettin abi yeterince deep dark zatenTransfer gelmeyince bunalim, anlayisla karsilamak lazim.
bankalar birliğinden çıkmak için özel danışman alırBarışla Davinson gittiğinde adam alacak mıyız acaba yerlerine
ve Kadir başını sallayarak onaylar, yayın kapanır.Rodop:”Galatasaray yönetimi Okan Hocayı dinledi. Okan Hoca Barış ve Davinson’un yerini içimizden çözebileceğimizi söyledi. Kadir neydi o çocuk, Emin Bayram mı, he o çocuk Davinson’dan daha yetenekli arkadaşlar. Emin’e Okan Hoca süre vermek istiyormuş. Barış’ın yerine de Yunus var zaten. Geçen sene Barış Yunus’un gerisindeydi, bu sene transfer yaptı. Yunus Barış’tan çok daha yetenekli arkadaşlar, bu dediğimi sakın unutmayın. Öyle değil mi Kadir”
Gelen tepkilerede böyle cevap verirler:ve Kadir başını sallayarak onaylar, yayın kapanır.
3lü savunma oynasak çok faydalı olur ama Okan hocanın hiç hevesi yok, hadi oynayalım demekle de oynanmaz zaten o sistemAslında Köhn en fazla yedek bek olur bence. Sezona ona güvenerek girilmemeli.
3 kulvarda oynayacağız.
Twitterda millet nerden duyduysa İbo şu adamı gizliden yürütüyor falan demişler çok sanmıyorum ama duyan var mı bir yere haber mi düştü?
Patates sevgisini benimle pekistirmesini isterim. En baba patatesi ona yaparimEkmek arasi patates![]()