Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Lan sizin allahınız yok mu gidin birini alın artık ama önce kulübüyle anlaşın yeter artık nasıl bi kafanız var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulup sahibi olsam bunlarda oyuncuku istese bende 15 derim en az dolandırilmaya bunlardan daha açik adamı nerde bulacam kiOlm çok artmış ya bu ne böyle kimi sorsan 15

En az 1-2 transferin olacağını Ahmet Denizci ve Melikşah Aydoğan söylediKimseyi almayacaz
Kusura bakma kanksta isim ve avatardaki fotoğrafı görünce futbolcuyla ilgili 1 şeyler aklıma gelmediTanır mısın
2 ay önce önerdimEn az 1-2 transferin olacağını Ahmet Denizci ve Melikşah Aydoğan söyledi
Kusura bakma kanksta isim ve avatardaki fotoğrafı görünce futbolcuyla ilgili 1 şeyler aklıma gelmedi![]()
Rennes ile önce anlaştık da noldu? Bu defa oyuncunun sülalesini ikna edemedik.Lan sizin allahınız yok mu gidin birini alın artık ama önce kulübüyle anlaşın yeter artık nasıl bi kafanız var
Arkadaşlar ben varım,bana inanin![]()
Ah mı aldık acabaRennes ile önce anlaştık da noldu? Bu defa oyuncunun sülalesini ikna edemedik.
YokFofana -> Milan
14 milyon
meselesi doğru mu
Nah alıyoruz gelen geçendenAh mı aldık acaba