- 9 Temmuz 2017
- 915
- 699
- 1.253
Bah'ın bonsevisi Bisakka'dan pahalıdır. Bisakka'yı 10 milyon pounda bırakacak ManU haberi çıkmıştı
Bah'ı bu paraya lüalamazsın
Bah'ı bu paraya lüalamazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis bu dönem patlamayan kalmadı düşün yani öyle bi beceriksizlikle karşı karşıyayızCago diye bir hesap burada çok paylaşılıyor. Az önce de "Bak"lı şarkı falan paylaşmış. Eğer Benfica 20 istedi de askıya aldıysak kendisi de kolpaladı diyebilir miyiz?
Utd 10 pounda bırakıyor ama gsyiadcımız bissakanın kim oldugunu ogrenene kadar donem biterBissaka'yı ucuza bırakmaz hele ki bizimkiler sorarsa mümkün değil alamazlar.
Free sağ bek önerisi alalım o vakit? Aurier deme de.Sağ beki serbest bir oyuncu ile doldurup 30-40 milyona 2 orta saha alıp ligin ebesini belleyelim desem ceza almam herhalde..
Sınırsız bütçemiz var dursun başkan gidin alın diyormuş halalistede adam kalmadi yeminle okan hoca simdi tahtaya yumruk atmis laptobu firlatmistir
Kurnazlık yaptı, erden timur devam edebilir izlenimi verdi. Erden timur seçimden önce dursunun yaptıklarını anlatsa bu kadar oy alamazdıRekor oyla bu adamı başımıza başkan diye seçen öngörüsüz üyelere de yazıklar olsun
Hiç mi mantık ya da muhakeme yeteneğiniz yok
8 ay sonra herifin sözleşmesi bitiyor yav, aslına baksan bu sene bitmişti de +1i kullandılar. Manu pazarlık yapabilecek bir pozisyonda değil kimse para vermiyor herife. 6-8 arası optimum bedelidir bonservisi.Bissaka'yı ucuza bırakmaz hele ki bizimkiler sorarsa mümkün değil alamazlar.
Yok güvercin yollayalımresmi ilgi mektubu göndermeyi unutmayalım
Oyunculara verilecek bonservisle çöker o benim rızkım diyerek
vallah ben 1 ay önce senin gibi düşünüyordum. hatta bu çapsızlar awb'yi ikna edemezler de zaha falan devreye girer diye düşünüyordum oyuncuyu ikna etmek için.8 ay sonra herifin sözleşmesi bitiyor yav, aslına baksan bu sene bitmişti de +1i kullandılar. Manu pazarlık yapabilecek bir pozisyonda değil kimse para vermiyor herife. 6-8 arası optimum bedelidir bonservisi.
Fazlası ingiliz pl. şişirmesi olur.
Burada konu bisakka ikna edilmesi. Onu ikna et 15 gün beklersin en fazla sonra en kötü 7ye alır gelirsin.
Bunların twitter gazetecilerine yaptırdıkları oyuncu tamam haberlerinin hepsi yalan. Oyuncuyla anlaşamıyor herifler.
cibali karakolundaki bach sahnesini bilir misin?Hatioplu'nun alabileceği maks. Bach mezarından bir gül alabilir
![]()