Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rezilligin üstüne Barisi komik rakamlara satarlar, sasirmam
img_1811-jpg.168591

Tersine mi isliyor is, biz mi yanlis anladik mesaji :berkan:

son gün barışla davinsonu satıp, transfere vakit kalmayınca parayla kemere umumi hela yaptıran t ağabey

İbrahim Hatipoğlu'nun Galatasaray'ın transferden sorumlu yöneticisi olarak yaptığı hatalar ve taraftarlara yaşattığı sorunlar şunlardır:

1. **Yanlış Transferler**: Beklenen performansı göstermeyen oyuncuların transfer edilmesi, kulübün maddi ve manevi zarar görmesine yol açmıştır. Taraftarlar, bu transferlerin Galatasaray'ın başarısını olumsuz etkilediğini düşünmektedir.

2. **Mali Yönetim Sorunları**: Yüksek bedeller ödenerek alınan oyuncuların, kulübün mali dengesini bozduğu ve borç yükünü artırdığı eleştirileri bulunmaktadır.

3. **İletişim Eksiklikleri**: Transfer süreçlerinde taraftarlarla ve medya ile yeterince şeffaf ve açık bir iletişim kurulamaması, spekülasyonlara ve huzursuzluğa neden olmuştur.

4. **Genç Yeteneklerin Değerlendirilememesi**: Alt yapıdan gelen genç yeteneklere yeterince şans verilmemesi ve onların başka kulüplere gitmesine izin verilmesi, taraftarlar arasında hoşnutsuzluğa yol açmıştır.

5. **Başarısız Transfer Stratejisi**: İhtiyaç duyulan mevkilere uygun transferlerin yapılmaması ve takımın dengesiz bir kadroya sahip olması, saha içi başarısızlıklara sebep olmuştur.

Bu nedenlerle İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray taraftarları tarafından yoğun bir şekilde eleştirilmektedir.

En kızdığım konuda şu dursun Özbek yetersizdir çapı tartışılır ama bu adam Galatasaray spor kulübü başkanı üç kuruşluk yolda görsem yüzüne bakmayacağım muhabirde 2-3 like gelsin diye koskoca Galatasaray başkanını abidik gubidik konuşamaz bi sorun varsa Galatasaray taraftarı tepkisini koyar bu Haluk kim Gökhan gibi adamlara prim vermeyin derim

Orta saha transferi muhtemelen tarihimizin en pahalı oyuncusu olacak. Bu paranın gideceği oyuncu takımı direkt sınıf atlatacak biri olmalı gibi geliyor. McTominay, Amrabat falan iyi oyunculardır ama gelip domine eder diyemiyorum kendi adıma. Bizim takımı da yukarı çeker hissinde olamadım.

20 milyon vereceğimiz adam Torreira, Davinson, Icardi gibi takıma sınıf atlatır diyeceğimiz tarz biri olur umarım.

Beyler Dursun yalancı bir adam bunu en son florya oylamasında da gördük yetki almak için yalan söyleyen bir adam bizim paramız olduğuna ben inanmıyorum hele bu yalancının dediğine hic inanmam

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha transferi muhtemelen tarihimizin en pahalı oyuncusu olacak. Bu paranın gideceği oyuncu takımı direkt sınıf atlatacak biri olmalı gibi geliyor. McTominay, Amrabat falan iyi oyunculardır ama gelip domine eder diyemiyorum kendi adıma. Bizim takımı da yukarı çeker hissinde olamadım.

20 milyon vereceğimiz adam Torreira, Davinson, Icardi gibi takıma sınıf atlatır diyeceğimiz tarz biri olur umarım.
Cidden bir oyuncuya o paraları vereceğimizin umudu var mı hala içinde? 30 ağustos-13 eylül arası kiralık opsiyonlu bi çöp gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt