Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon euromuz olsaydı top seviye orta saha alır lige uzun yıllar ambargo koyardık

Fofana, thuram, rabiot hepsi 20 mio seviyesinde alınacak topçulardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her hafta bir sağ bek tarafından reddediliyoruz. Hakkenten çok büyük başarı , bu Cenk Ergün daha önce ne başarı gösterdi de hala külüpte görev alıyor. Beceriksizsiniz.

20 milyon euromuz olsaydı top seviye orta saha alır lige uzun yıllar ambargo koyardık

Bazan anlamamakta ısrar ediyorsunuz gerçekten o saydığın adamlar TR yr gelmek istemiyor istediğin parayı ver gelmek istemiyor bu yaşta hala alınacak adamlardı diyorsunuz .

Yönetim içinde Erden Timur dedikodusu yapanlar ortada yok ne oldu adama komisyoncu diyodunuz, yaptığı transferlere laf atıyodunuz, ses seda çıkmıyo hiçbirinizden? K.çı kırık doueyi bile alamıyosunuz beceriksizlikler sizi

Keşke Stefan Posch'u alabilsek sağ beke. Turnuvada çok beğenmiştim kendisini. Bologna geçen yıl 5 milyona almış.

transfere gerek yok biz varız diyorlar.

1721801112389.webp

Bazan anlamamakta ısrar ediyorsunuz gerçekten o saydığın adamlar TR yr gelmek istemiyor istediğin parayı ver gelmek istemiyor bu yaşta hala alınacak adamlardı diyorsunuz .

Onlar sıradan bir örnek bu kalitede bu rakamlara 30-40 tane oyuncu bulursun

Torreira,İcardi,Davinson seviyesindeki adamlar nasıl geldiyse bu seviyede oyuncuları bonservisini karşılasan rahatlıkla getirirsin

Fofana 35 e milana gidiyor Thuram 20 üstü gitti juveye diye biliyorum rabiot bizden en az 10 imza 10 da senelik istiyor

Benim dünkü izlediğim fener ilk 3 ü zor görür ligde bizim takım bence geçen sezon kampına göre daha fit duruyor ligi her türlü koparırız beşinci yıldızı takarız

Yahu alacağınız bir sağ bek bir 8 numara.

Bütün kadro oturmuş güzel bi ekip olmuşuz geniş bir kadromuz var. Sadece 2 kritik mevkinin dolması gerekiyor. Bu mevkileri doldurup kampta kimyayı oturtup sezona başlamanız gerekiyor.

Bir türlü beceremediniz yav. Bütün sinerijiyi bozacaksınız.

Fofana 35 e milana gidiyor Thuram 20 üstü gitti juveye diye biliyorum rabiot bizden en az 10 imza 10 da senelik istiyor

Rabiot 10 imza 10 senelik istiyorsa bence bedava, zaten alacak herhangi bir takım 7-8 den aşağıya yıllık ücret vermez

Daha erken olmalı yoksa sezon boşa gider
Daha erken olmaz. Floryanın ihalesinde istediğini alamama ki belki de teklif de bulamayacak yada bulmak istemeyecek, Kemerburgaz inşaatında bitmeyen problemler ve eksiklikler, transfer sorunları vs derken 1 ay da seçim öncesi ask süreci dersek aralık net iyi tarih.

hjulmand geçen sene lecce’den 20 milyona gitti sportinge. Ben hayatta bunların 20 milyon ayırdığını sanmıyorum orta sahaya.

İlla komisyon yiyecekleri birine giderler, oysa ki bir futbol aklı olsa 20 milyona hjulmand tarzı potansiyeli yüksek en az 8-9 orta saha bulunur

Nasıl olsa her yerden red yemeye alıştık Dortmundun sağ beki ryersonu zorlasınlar. Hazır almanyaya gitmişken maehleyi de denesinler bi.

Günün gelişmeleri
Due’ye ilgimiz olmadığı bir kez daha iletildi
Kopenhag’a 500bin Euro artış yapabileceğimiz bildirildi ama taksitte kolaylık yapılması rica edildi
Wendel için Zenit’e 12m euro’luk teklif yenilendi ( twelfteen milyon avros diye bilhassa altı çizildi )

İnsan sırf bok sürmemek için gider gerekiyorsa toplam 35 milyon falan harcar takımdaki eksiği kapatır ki işini bilen menajere 1er milyon euro versen toplamda maximum cebinden 20 milyon çıkar. Bu derece ucube bir anlayışla transfer yürütülüyor.

Transfer falan yapmak istemiyorlar oyalıyorlar 1 aydır. Amaç transfer döneminde kulüp bulamayan isimleri almak plase premier lig planlaması var ki sakat adama dünyaları verip getiren bir cenk örneği var elimizde. Sever bu işi ve yapacağı da o.

Pl. dışında transfer beklemeyin iki mevkiye de ağustosta oradan adam getireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt