Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20240724-131943_Chrome.webp

Benfica Mario'yu almamızı istiyorsa Schjelderup paketlesin ikisini birden alalım

İbrahim Hatipoğlu açıklamasında Galatasaray'a yakışacak iki bacaklı oyuncularla görüşüldüğünü belirtirken, taraftardan sabırlı olmalarını, en iyi iki bacaklı oyuncuların ikinci kampa yetişeceğini söyledi. Ayrıca tüm iki bacaklı oyuncuların kulüplerine teşekkür etti.

Bodrumdan size üzücü bir haber vereyim
Erden Timur Galatasarayda uzun bir süre görev almayacağını söylemiş
Kulupde güveneceği kimse yokmuş :(
Karısınada söz vermiş

hayat bitti elveda Galatasaray

Tavernier ancak 3lü defansin wingbacki olur önüne birini koymazsin

Ayrıca statsleri çok yanıltıcı

adını kahpe koydum
bırak hep öyle kalsın

15 milyon pound vermişiz o tamammış da %20 yi 12 ye çekersek olacakmış bu iş.Öyle demeyin 100 milyona satsak 8 milyon fark ediyo arada az para mı

Benim anlamadığım 4-5 kişiyle gorusuyosun sagbek icin,bissaka 10 milyona dustu diye haber salinmis.o zaman gidip alacaksın onu.gueye,grilitsh olmayinca torreira için 1 ay fiyat dusmeyen arsenalle 6 milyona anlasmissin.artik icraat bi zahmet
Sağ beke en baba 6 milyon Euro bonus verirler renkdas o yüzden o rakamlara çıkmıyorlar.Bissaka eğer gelme niyeti varsa şu şartlarda bedava.

15 milyon pound vermişiz o tamammış da %20 yi 12 ye çekersek olacakmış bu iş.Öyle demeyin 100 milyona satsak 8 milyon fark ediyo arada az para mı

Dursun Özbek yönetimi herhangi bir oyuncuya 15 milyon pound veremez zaten Hatipoğlu da söyledi sağ bek için 10 milyon Euro bütçemiz yok diye

Sağ bek max 5-6
Orta saha max 7-8

Bütçemiz bu kadardır en fazla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zeki daha 27 yaşında ve maalesef formsuz bir dönemden geçiyor. Toparladıktan sonra yine iyi performans gösterir.
Ben Zekiyi bildim bileli orta halli bir sol bekti.Hic böyle hayranlıkla izlediğimi hatırlamıyorum.Yerli olarak ancak rotasyon olarak gelirse olur onun dışında Sasha Boey den Zeki ye düşmek büyük kayıp bizim için.

transferi kapadık deselerde rahatlasak. Okan Hoca ve futbolculara güveniyorum sadece. Onun dışında alayı çapsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt