- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi içimizden halledeceğizİlan kayboldu @Kolpa Kemal G. Veren
Sağ beke en baba 6 milyon Euro bonus verirler renkdas o yüzden o rakamlara çıkmıyorlar.Bissaka eğer gelme niyeti varsa şu şartlarda bedava.Benim anlamadığım 4-5 kişiyle gorusuyosun sagbek icin,bissaka 10 milyona dustu diye haber salinmis.o zaman gidip alacaksın onu.gueye,grilitsh olmayinca torreira için 1 ay fiyat dusmeyen arsenalle 6 milyona anlasmissin.artik icraat bi zahmet
15 milyon pound vermişiz o tamammış da %20 yi 12 ye çekersek olacakmış bu iş.Öyle demeyin 100 milyona satsak 8 milyon fark ediyo arada az para mı
Ben Zekiyi bildim bileli orta halli bir sol bekti.Hic böyle hayranlıkla izlediğimi hatırlamıyorum.Yerli olarak ancak rotasyon olarak gelirse olur onun dışında Sasha Boey den Zeki ye düşmek büyük kayıp bizim için.Zeki daha 27 yaşında ve maalesef formsuz bir dönemden geçiyor. Toparladıktan sonra yine iyi performans gösterir.
Karısından boşanmasın da,biraz şüphelerim varBodrumdan size üzücü bir haber vereyim
Erden Timur Galatasarayda uzun bir süre görev almayacağını söylemiş
Kulupde güveneceği kimse yokmuş
Karısınada söz vermiş
hayat bitti elveda Galatasaray