Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• IMG_1338.webp
    IMG_1338.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 24
Şu an aslında Barış, Kerem ve Kaan da oynarsa en hazır durumda olan takım biziz. Beşiktaş'a her türlü saplarız da Şampiyonlar Ligi ön elemesinden çekiniyorum.

yanlız bu jelerti nasıl alacak bunlar? kopenhag baya bonservis istiyordu. Çok fazla sevinmeyelim gene hüsran yaşatır beceriksizler

242 milyon euro yapiyor 1 yillik bir sürec icin

Taksitle yaptigimiz transferlerin ödemeleri 15 milyon diyelim,oyunculara yillik maas toplami 65 milyon euro,ekstra giderler 10 milyon euro desek toplamda 90 milyon euro giderler

242’nin yarisi bankalar birligine gitse kulube 121 milyon euro kaliyor

Yani herseyi ciktigimizda 30 milyon euro kardayiz ama kulup finansal olarak zor durumdaymis gibi davraniyor yönetim

Bunun bir aciklamasi yok bana göre

Jelert gelir gelmez fizik, dinamizmine atletizmiyle faydalı olacak oyuncu.
Rakip hücumcuya yapışan, agresif stile sahip sinir bozucu bir oyuncu

Biz Fenerbahçe ile yarışamayız. Tarih boyunca maddi anlamda yarışamadık.

Adamlar 12 milyar borç ile geri dönüşü imkansıza yakın 2 milyar lira döktüler ama yine 700 bin dolar alan Okan Buruk şampiyon olacaktır. Bu iş para ile Temmuz'da transfer yapma ile olmaz, 8 eylül'de gelen İcardi 2 yıldır ligi altını üstüne getirdi.

Bizim yapmamız gereken tek şey satışı olacak adam almak ha bugün ha 1 ay sonra bundan dolayı 28 yaş üstü alınacak adam bugün bile İcardi seviyesi olsa karşı çıkıyorum.

Bundan dolayıdır ki kendi işimize bakalım, Fener ile ya-rı-şa-ma-yız.
Biz zaten transfer şampiyonu olalım demiyoruz bizim tek istediğimiz 2 eksik bölgemize transfer yapmaları, Bunu dahi yapamıyorlar gidip tonlarca para saçmasınlar zaten ama zamanında yapsınlar o da olmuyor işte çıldırmamak elde değil 10 gün sonra kupa maçımız var.

Biz şu paraları harcasaydık ortak limit limit diye yıkılırdı , merakımdan soruyorum bu limit olayı devam ediyor oyle değil mi ?

Bunların hiç ekonomik sorun yaşadığı bir dönem olmadı mı , Nereden geliyor bu değirmenin suyu 10 yıldır şampiyon olamıyorlar ama önüne gelene her paralar sıçıyorlar.

6+2 teklif demedim ki. Genel muhabbeti diyorum, doue ile kıyas yapıldığı için o dönem.

"Umarım olur" dedikten sonra 8+3+pay yazmak fiyattan memnun olmaktır, sanki. Ama yine de değil diyorsan değildir renktaş.
Fiyattan memnunluk değil hocam Jelert transferi umarım olur artık sağ bek için maliyetten bağımsız. Bah 12 milyon diyorlar sakatlık sorunları ortada, Sassulo'nun sağ beki çıktı bilmem nerenin sağ beki çıktı derken bunlar arasında en azından Jelert olsun hem 21 yaş hem maaşı az, Kuzeyli, disiplinli. Sağ beki bir almayı becersinler de maliyet kısmını resmi açıklamadan sonra yorumlarız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt