Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.899
- 24.444
- 3.198
@Osman SEDEN icin fm profilini paylasalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zihinseli iyi topçu fm de hep iyi oynuyor. Gerçekte de iyi oynar umarım. Tabi gelirse sanmam.@Osman SEDEN icin fm profilini paylasalim
Ölüp bitenler varJelert'e Danimarka'lı Sabri demediniz mi? Bunu bekleyecek kıvama mı geldik
Biz zaten transfer şampiyonu olalım demiyoruz bizim tek istediğimiz 2 eksik bölgemize transfer yapmaları, Bunu dahi yapamıyorlar gidip tonlarca para saçmasınlar zaten ama zamanında yapsınlar o da olmuyor işte çıldırmamak elde değil 10 gün sonra kupa maçımız var.Biz Fenerbahçe ile yarışamayız. Tarih boyunca maddi anlamda yarışamadık.
Adamlar 12 milyar borç ile geri dönüşü imkansıza yakın 2 milyar lira döktüler ama yine 700 bin dolar alan Okan Buruk şampiyon olacaktır. Bu iş para ile Temmuz'da transfer yapma ile olmaz, 8 eylül'de gelen İcardi 2 yıldır ligi altını üstüne getirdi.
Bizim yapmamız gereken tek şey satışı olacak adam almak ha bugün ha 1 ay sonra bundan dolayı 28 yaş üstü alınacak adam bugün bile İcardi seviyesi olsa karşı çıkıyorum.
Bundan dolayıdır ki kendi işimize bakalım, Fener ile ya-rı-şa-ma-yız.
kim dediJelert'e Danimarka'lı Sabri demediniz mi? Bunu bekleyecek kıvama mı geldik
Recep Adminim oyuncumuza hakaret edilmiş. Kim dediyse ban yemesi gerekmiyor mukim dedi
Burada bunu okuduğuma eminim. Kim yazdı hatırlamıyorum.kim dedi
Fiyattan memnunluk değil hocam Jelert transferi umarım olur artık sağ bek için maliyetten bağımsız. Bah 12 milyon diyorlar sakatlık sorunları ortada, Sassulo'nun sağ beki çıktı bilmem nerenin sağ beki çıktı derken bunlar arasında en azından Jelert olsun hem 21 yaş hem maaşı az, Kuzeyli, disiplinli. Sağ beki bir almayı becersinler de maliyet kısmını resmi açıklamadan sonra yorumlarız artık6+2 teklif demedim ki. Genel muhabbeti diyorum, doue ile kıyas yapıldığı için o dönem.
"Umarım olur" dedikten sonra 8+3+pay yazmak fiyattan memnun olmaktır, sanki. Ama yine de değil diyorsan değildir renktaş.
yasa geriye dönük calısmıyorRecep Adminim oyuncumuza hakaret edilmiş. Kim dediyse ban yemesi gerekmiyor mu