Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara hakaretler eden muhabirler nerde bu takım Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak ayrıca süper kupa maçı var Galatasaray her kupanın favorisidir kadroyu korumak kadronun kusursuz olduğu anlamina gelmiyor eksikleri gidermezsen rakipler seni eksi tarafından vurur.

Sezonun ilk maçının kadrosu
Muslera
Kaan davinson nelsson kohn
Torreira kerem
Ziyech mertens barış
Icardi
Avrupa'da transfer bitince satılık listelerinden 2 tane de oyuncu alınır.

Mesele o değil, Ross iyidir kötüdür de demiyorum, adamlar oynatır dener olur ya da olmaz, biz ne yapıyoruz
Mesele ne anlamadım

Jelert CL maçlarında iyi oynamış mesajına Ross da dün eleme maçında bizi eleyen takimda oynadi yazman örnekleme olarak yanlış onu diyorum

Nezih aksener kim

Memleketi kurtaramadilar duyum isine mi girdi aksenerler

Zaten şu asamadan sonra kampa yetişmeleri imkansız her zamanki gibi Galatasaray işini son dk ya bırakıyor.Bizim yöneticilerde sadece bu var bakın tarihimize son dk ya kadar transfer bekliyoruz daha görmedim hazır bir şekilde kampa gittiğimizi.
Ya transfer döneminin sonlarında güzel fırsatlar çıkabiliyor, eyvallah. Ama bunlar sürpriz olur, olursa da güzel oldu deriz. Bizim için elzem ihtiyaç var şu anda. Sanki kadroyu baştan kuracaklar.

2 oyuncu çekeceksin altı üstü. Onda da biri maks. ikinci sınıf olacak, biri maks. 3. sınıf.. Rezillik baştan sona..

wan bissakkayı
höjbjergi

alacaktık Erden Timur olsaydı

ulan gelde sinir krizi geçirme!!!!!

höjbjerg cuk otururdu torreiranın yanına

bissakkada sağ tarafı otobana çevirirdi

sonra burada ne olduğu belli olmayan adamlara tav olmamız isteniyor

biri yazıyor teknik
biri yok teknik değil
biri fizikli diyor
biri değil diyor

işkeöbeden herkes sallıyor

bu adamın biz gslilerde ki tek karşılığı

'' bu mal allahdan kırmızı gördüde maçı berabere getirdik''

Mesele ne anlamadım

Jelert CL maçlarında iyi oynamış mesajına Ross da dün eleme maçında bizi eleyen takimda oynadi yazman örnekleme olarak yanlış onu diyorum
Kopenhagı küçümseme üzerine bir mesajdı, hak verdim böyle bir eğilim var genel olarak ama iş burada bitmiyor bide kültür alışkanlık gibi durumlar var, biz Rossa şans vermeyiz ya da ısrar etmeyiz örneğin, konuşulan rakamlar 10 milyon, ben alınmasını istemem ama alınsa bile ısrar ederim takımın parçası olsun diye, seni kastetmiyorum ama şlde oynamış diyenler aynı tahammülü gösterir mi, kulüp de ısrar edebilir mi acaba olası bir kötü performansta

Ya transfer döneminin sonlarında güzel fırsatlar çıkabiliyor, eyvallah. Ama bunlar sürpriz olur, olursa da güzel oldu deriz. Bizim için elzem ihtiyaç var şu anda. Sanki kadroyu baştan kuracaklar.

2 oyuncu çekeceksin altı üstü. Onda da biri maks. ikinci sınıf olacak, biri maks. 3. sınıf.. Rezillik baştan sona..
Sağ bek ve orta sahayı bitirmiş olsalar transfer döneminin sonuna doğru 10 numara fırsatı çıkar alırsın taraftar da destek verir yöneticiler hem yalan soyluyor hem muhabirlerle beraber algı yaparak taraftarı kandırmaya çalışıyor.Birde bu çıktı daha iyisi için uğraşıyoruz lafı var önce daha iyisiyle ugrasip olmuyorsa b planına gitmiyoruz da b planı cepte tutup a sınıf oyuncu kovaliyoruz havası veriyorlar.

Adı geçen oyuncular arasından bizim ihtiyacımızı net giderecek tek adam Bisakkaydı bunun haricinde kim gelirse gelsin bi yerlerden eksiği gediği olacak ona göre beklentiyi ayarlamak lazım. Jelertin avantajı solda da oynayabiliyor olması. Köhn geçen sezon sonundaki gibi teklerse sağ beke Kaan sol beke Jelert yapabiliriz o açıdan da avantajlı bir transfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt