Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onun yamuk ağzınaOlimpiyatlar için açıklama yapmayı biliyorda iki kelime takımın eksikleri için açıklama yapmıyor zorla sovdurecek kendine.
Bundan sonra sıkar biraz, Hacıosmanoğlu var orda. Çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum kavgalarını. Öyle onursuz haysiyetsiz terorist falan dicek haÖnüne gelene kafasına göre onursuz haysiyetsiz, terörist diyen adam
Yeniden kulüpler birliği başkanı seçiliyor, fevkalade
"Son söylediklerimi geri alıyorum."Bundan sonra sıkar biraz, Hacıosmanoğlu var orda. Çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum kavgalarını. Öyle onursuz haysiyetsiz terorist falan dicek ha
çok merak ediyorum çok

transferler iptal, ifbli çocukların şampiyonluk hasretiyle üzülmesi GS kültürüne yakışmaz diyen t ağabey transferi 2026ya bıraktıTransferler nerede
İyi topçu herkez doueye yükseldiği için öyle dedi doueden daha iyi topçu doueyi rennes çakmaya çalışıyor sağa solaJelert'e Danimarka'lı Sabri demediniz mi? Bunu bekleyecek kıvama mı geldik
Sabri iyi oyuncuydu hocam zaten Sabri’nin şanssızlığı onun oynadığı dönemde Marcello falan gibi çok manyak üst düzey adamlar vardı o sabri Şuan olucak mesela 25-26 yaşlarında kadroda tutamayız pl takımları ister ciddiyim bu husustaŞu an Sabri kadar bile bir sağ bekimiz yok
Şu herifin spordan def edilmesi gerekiyorken virüs gibi yapıştı kurtulamıyoruz.Kulüpler Birliği Başkanı yeniden Ali Koç oldu
onuda beceremezlerkiTwitter'da yönetimi tiye alacağım diye kulübe itibar suikastı yapanlara bir ayar çekilmesi lazım.
Normali bu zaten hocam. Bizim play off 20/21 ağustosta ilk maç.Bizim maçları neden Cuma'ya atmışlar?
Galiba ligin açılışını şampiyon yapıyor ama diğer maç neden Cuma?
CL play-off maçımız Ağustos sonunda değil mi?
Ve biz haric 18 kulup seciyor. Hadi digerlerini anladim Tsye ne oluyor da evet oyu kullaniyor?Önüne gelene kafasına göre onursuz haysiyetsiz, terörist diyen adam
Yeniden kulüpler birliği başkanı seçiliyor, fevkalade