Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot Capture - 2024-07-24 - 16-55-36.webp

dursun özbek bankalardan çıkacağına şu arkamızdan bildiri yayınlayan kulüpler birliği denen de facto oluşumdan çıksın

galatasaray'a bel altı saldıranların başkan olduğu yerde masaya mı oturacağız?

yerler öyle işi.

dursun özbek bankalardan çıkacağına şu arkamızdan bildiri yayınlayan kulüpler birliği denen de facto oluşumdan çıksın

galatasaray'a bel altı saldıranların başkan olduğu yerde masaya mı oturacağız?

yerler öyle işi.
bankalar birliğinden çıkacağına arkamızdan çık diye okudum wasfbert

Bu videoda city ve unitedlilarla dalga geçiyor

Danimarkalı diye sırf limçleniyor adam burda Avrupa’da top 5 ligde olsa 20 den aşağı kapı açmazlar burda herkezin azının suyu aktığı doueden 3 gömlek daha iyi topçu artı nu çocuk sağ bek Nelsson sağ stoper iksiide aynı dili konuşuyor takımın sağ tarafı zımba gibi olur

Rakiplerin transfer kalitesi ortada yüksek bir para ödediğimiz Michy dışında transfer yok hala kasa doluydu hani nerede transferler

8 den beri işte güçteyim - sıcaktan bunaldım

geldim 50 sayfa geriden geldim. her sayfayı okurken her postta içim daha çok şişti.

valla nasıl ne yapmak lazım - hazırlık maçında bile tribün istifa ya da tepki mi göstermesi lazım nedir.

yöneticin gizli olmalı ve diyor 384938745 tane isim yazılmış adamın söyleminden sonra. Harbi çok enteresan bir şey ya.

GS krizini koklayan ananasta yapmam diyerek çaktığı blöfü emen geri çekip başkan olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt