Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.513
- 8.001
- 1.428
Oyuncu göndermesinide bilmediğimizden aldigimiz beğenmedigimiz her oyuncu elimizde kaliyor.Teteyi kim yunanistanda görecekte alacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi de öyle bakıyorÖzgüven, bir kaç maç özellikle Agücü maçında veremediği pastan sonra çöktü adam, Lyon’da fark yaratan topçu bu kadar kötü olamaz zira.
Özgüvenini geri kazandığı an yine fark yaratır ama biraz mal bir herif yani bu da bir gerçek. Bakışındaki IQ seviyesi 87 bandında.
Lig kalitesi çok kötü, Pana zaten yapılanmaya gidiyor bayağıdır, nispeten zengin bir takım.
Şu Oğuz mevzusunda Tekke’nin eline vermeliydik, o kesin parlatırdı.
Ondaki aptallık değil de dahilik bence zira dahiler de dış konularda aptal olurlar.Messi de öyle bakıyor![]()
İroni bilmiyorum ama bazı sözde muhabirler var Ziyech'in yıllık 7 aldığını yine Tete'nin yıllık 5-6 milyon euro aldığını sanıyorlar. Hatta Dubois'in yıllık 2.7 aldığını sananlar bile var. Şu forumdan 3-5 kişi yerlerine koyalım işlerini daha layıkıyla yaparlar. En azından kap açıklamalarına bakarlar.İroni yapıyor adam, limit bahanesini yönetim muhabirlere kendini aklamak için veriyor çünkü.
Tarihin en yüksek harcama limiti, tarihin en yüksek bilançosu var bu sene.
Kimse finansal üzerinden hikaye anlatmasın, haziran ayında hocaya büyük bütçemiz var diyen ben değildim, yönetimdi.
Limit yok 20+ milyon euroluk adam peşinden koşuyoruz aynen.
Bencede ama kalkıpta 10 milyon verilmez, Linnes gibi 3-4 civarına bitse kimse eleştirmez, görev adamı aldık derdik. 10 milyon verilen bir oyuncu ekstra yeteneği yoksa çok eleştirilir sezin içinde.jelert bir askerdir ve bizim bu profile ihtiyacımız var bence sağ bekte.
jelert'e göre orta saha transferi şekillenecek demek ki.
Memet özcan hep sallıyor, yıllardır öyle.İroni bilmiyorum ama bazı sözde muhabirler var Ziyech'in yıllık 7 aldığını yine Tete'nin yıllık 5-6 milyon euro aldığını sanıyorlar. Hatta Dubois'in yıllık 2.7 aldığını sananlar bile var. Şu forumdan 3-5 kişi yerlerine koyalım işlerini daha layıkıyla yaparlar. En azından kap açıklamalarına bakarlar.
Enkaz edebiyatı yapmaya utanmıyorlarda bunu yaparken utanır insan enkaza bak iki senede kulubun cirosunu 6-7 milyara çıkartıp ellerine vererek gitti adam sanki bana 100 milyon euro borc takılmıs gibi algılar yapılıyor.İroni bilmiyorum ama bazı sözde muhabirler var Ziyech'in yıllık 7 aldığını yine Tete'nin yıllık 5-6 milyon euro aldığını sanıyorlar. Hatta Dubois'in yıllık 2.7 aldığını sananlar bile var. Şu forumdan 3-5 kişi yerlerine koyalım işlerini daha layıkıyla yaparlar. En azından kap açıklamalarına bakarlar.
Özele bakalım cok önemliMemet özcan hep sallıyor, yıllardır öyle.
Pirinç ise büyük fail yaptı Dubois mevzusunda, zaten futbol yorumlamıyorlar bari bu konuda sallamasınlar bilmiyorlarsa.
Galatasaray’ın mali yapısına benden daha hakim muhabir ya da yayıncı yoktur piyasada zaten, işine saygısı olan her şeyini bilir zaten doğru haberde iyi değiller bari bu konuda iyi olsunlar.