Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu göndermesinide bilmediğimizden aldigimiz beğenmedigimiz her oyuncu elimizde kaliyor.Teteyi kim yunanistanda görecekte alacak.

Özgüven, bir kaç maç özellikle Agücü maçında veremediği pastan sonra çöktü adam, Lyon’da fark yaratan topçu bu kadar kötü olamaz zira.

Özgüvenini geri kazandığı an yine fark yaratır ama biraz mal bir herif yani bu da bir gerçek. Bakışındaki IQ seviyesi 87 bandında.
Messi de öyle bakıyor 😁

Lig kalitesi çok kötü, Pana zaten yapılanmaya gidiyor bayağıdır, nispeten zengin bir takım.

Şu Oğuz mevzusunda Tekke’nin eline vermeliydik, o kesin parlatırdı.

Pana en son 15 yıl önce falan para harciyordu biz ancak oyuncu parlatmak için kiralarız oraya ki ben Yunan liginin yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum.. Bizim lige bile kiralasak daha iyi zaten kimse istediğimiz gibi zorunlu opsiyon koymaz bu halde 7-8 milyon gibi

İroni yapıyor adam, limit bahanesini yönetim muhabirlere kendini aklamak için veriyor çünkü.

Tarihin en yüksek harcama limiti, tarihin en yüksek bilançosu var bu sene.

Kimse finansal üzerinden hikaye anlatmasın, haziran ayında hocaya büyük bütçemiz var diyen ben değildim, yönetimdi.

Limit yok 20+ milyon euroluk adam peşinden koşuyoruz aynen.
İroni bilmiyorum ama bazı sözde muhabirler var Ziyech'in yıllık 7 aldığını yine Tete'nin yıllık 5-6 milyon euro aldığını sanıyorlar. Hatta Dubois'in yıllık 2.7 aldığını sananlar bile var. Şu forumdan 3-5 kişi yerlerine koyalım işlerini daha layıkıyla yaparlar. En azından kap açıklamalarına bakarlar.

5 mılyon falan verin teteyi bonservisle verelım

Trabzon geçen seneki olaylardan sonra nasıl koça vermiş ya ilginç

Bir süredir yazılıp çiziliyor,konuyla ilgili konuşuluyor.Bize de hergun soruyolar,'Dogru mu,değil mi ?değil desek de inanmıyorlar.Yok oyle bisey desek de inanmiyorlar.Demek ki hissediyorlar.Belki de haklılar.Evet dogru,transferi kapattık.Dogru,çok mutluyum.Paylaşmak istedim sizlerle.

İbrahim Hatipoğlu

jelert bir askerdir ve bizim bu profile ihtiyacımız var bence sağ bekte.

jelert'e göre orta saha transferi şekillenecek demek ki.
Bencede ama kalkıpta 10 milyon verilmez, Linnes gibi 3-4 civarına bitse kimse eleştirmez, görev adamı aldık derdik. 10 milyon verilen bir oyuncu ekstra yeteneği yoksa çok eleştirilir sezin içinde.

SM-T290 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İroni bilmiyorum ama bazı sözde muhabirler var Ziyech'in yıllık 7 aldığını yine Tete'nin yıllık 5-6 milyon euro aldığını sanıyorlar. Hatta Dubois'in yıllık 2.7 aldığını sananlar bile var. Şu forumdan 3-5 kişi yerlerine koyalım işlerini daha layıkıyla yaparlar. En azından kap açıklamalarına bakarlar.
Memet özcan hep sallıyor, yıllardır öyle.

Pirinç ise büyük fail yaptı Dubois mevzusunda, zaten futbol yorumlamıyorlar bari bu konuda sallamasınlar bilmiyorlarsa.

Galatasaray’ın mali yapısına benden daha hakim muhabir ya da yayıncı yoktur piyasada zaten, işine saygısı olan her şeyini bilir zaten doğru haberde iyi değiller bari bu konuda iyi olsunlar.

Enkaz edebiyatı yapmaya utanmıyorlarda bunu yaparken utanır insan enkaza bak iki senede kulubun cirosunu 6-7 milyara çıkartıp ellerine vererek gitti adam sanki bana 100 milyon euro borc takılmıs gibi algılar yapılıyor.

Memet özcan hep sallıyor, yıllardır öyle.

Pirinç ise büyük fail yaptı Dubois mevzusunda, zaten futbol yorumlamıyorlar bari bu konuda sallamasınlar bilmiyorlarsa.

Galatasaray’ın mali yapısına benden daha hakim muhabir ya da yayıncı yoktur piyasada zaten, işine saygısı olan her şeyini bilir zaten doğru haberde iyi değiller bari bu konuda iyi olsunlar.
Özele bakalım cok önemli

foruma etki edecek kadar büyük bi mesele var adminim

Keşke en geç Kasım ayında seçim olsa.
Rezil herifler. Transfer bütçesi en az 50 olmalıydı. Gerçi 100 de olsa beceremezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt