Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz edebiyatı yapmaya utanmıyorlarda bunu yaparken utanır insan enkaza bak iki senede kulubun cirosunu 6-7 milyara çıkartıp ellerine vererek gitti adam sanki bana 100 milyon euro borc takılmıs gibi algılar yapılıyor.
Bunu yönetimden ziyade Mehmet Özcan yapıyor. Dubois'te Erinçler yaptı. Bilmedikleri, bakmaya bile üşendikleri şeyleri sallayıp duruyorlar sonra düzletmiyorlar da işte amaç etkileşim. Biraz bakıyorsun iyi falan diyorsun ama etkileşimin tadını alınca bir şeyler oluyor.

Tete bonservisle yollayabilirsek başarı olur sonraki satıştan %20 pay versinler yeter.

20 milyon euro da ona verecekler ve bizimkiler hiç bir aksiyon planı yürütmüyor.

1 tane gelişen sponsorluk yok, ikna edilen kimse yok ekstra bütçe için.

Hiç bir şey yapmadan başarılı olacaklarını sanıyorlar.

Türkiye'den güvenilir kaynaklara göre, Tete Panathinaikos tarafından kiralık değil satın alma şeklinde duyurulacak.

Bu özel bilgi, Panathinaikos'un Brezilyalı'nın transferini gerçekleştirmek için elini cebine attığını gösteriyor. (@SdnaGr)

şu takımda gerçekte aldığı paranın yüzsde yüz haram olduğu topçular: 1- kesinlike ama kesinlikle vurdumduymaz negatif enerji yayan halil 2- 2 tane isim var biri oliviera gamsızı diğeride değil tekkeye guardiolaya verseler bir cacık olamıyacak olan bu gözlerin gördüğü en yeteneksiz en işe yaramaz brezilyalısı tete 3 - alt yapıdan gelipte şans buldukları halde hırstan çimleri yemeleri gerekirken sağa sola geriye pas atmaktan başla bir şey yapmayan efe akman.Büyük hayal kırıklığı oldı benim için

Bunlar transfer falan yapmaz, daha buluşacaklarmış falan ağustos sonuna kadar gelmez oyuncu.

Berge'yi de alırlarsa bırakalım bu işi, osurta osurta kanırtacaklar bizi, dursun da öyle izleyecek

Pana en son 15 yıl önce falan para harciyordu biz ancak oyuncu parlatmak için kiralarız oraya ki ben Yunan liginin yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum.. Bizim lige bile kiralasak daha iyi zaten kimse istediğimiz gibi zorunlu opsiyon koymaz bu halde 7-8 milyon gibi
Geçen sene bütçeleri çok yükselmiş, başkanları manyak bir herif zaten. En azından maaş bütçeleri yüksek öyle diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt