Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Berge zu fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de alabilirdikBerge zu fb
kiralamışızdır %99 yav - bari düzenli oynasın , bakarsın futbolu hatırlar.teteyi kaybettik bu sene patlama yapacaktı
Bunu yönetimden ziyade Mehmet Özcan yapıyor. Dubois'te Erinçler yaptı. Bilmedikleri, bakmaya bile üşendikleri şeyleri sallayıp duruyorlar sonra düzletmiyorlar da işte amaç etkileşim. Biraz bakıyorsun iyi falan diyorsun ama etkileşimin tadını alınca bir şeyler oluyor.Enkaz edebiyatı yapmaya utanmıyorlarda bunu yaparken utanır insan enkaza bak iki senede kulubun cirosunu 6-7 milyara çıkartıp ellerine vererek gitti adam sanki bana 100 milyon euro borc takılmıs gibi algılar yapılıyor.
iyi bir topçu mudur hiç aklımda kalmayıp dikkatimi çekmediğine göre bilmiyorumBerge zu fb
alt yapımızdan çıkıp 15 kupa kazanmış sabri cimbomunoğlu'nu yedirmeyiz.Jelert'e Danimarka'lı Sabri demediniz mi? Bunu bekleyecek kıvama mı geldik
20 milyon euro da ona verecekler ve bizimkiler hiç bir aksiyon planı yürütmüyor.Berge zu fb
Zannetmiyorum Akif
harbi iyi topçuiyi bir topçu mudur hiç aklımda kalmayıp dikkatimi çekmediğine göre bilmiyorum
Iṣimize gelir. Insallah öyle bi katki yapartete muhtemelen yunanistanda 8 gol 17 asist katkısı verir
Geçen sene bütçeleri çok yükselmiş, başkanları manyak bir herif zaten. En azından maaş bütçeleri yüksek öyle diyeyim.Pana en son 15 yıl önce falan para harciyordu biz ancak oyuncu parlatmak için kiralarız oraya ki ben Yunan liginin yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum.. Bizim lige bile kiralasak daha iyi zaten kimse istediğimiz gibi zorunlu opsiyon koymaz bu halde 7-8 milyon gibi