Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Bugün kemerburgaz ormanında iş görüşmesindeydimKolpayı bırakalım knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün kemerburgaz ormanında iş görüşmesindeydimKolpayı bırakalım knk
aynen değilmişler cristiano ile javier şuan öğrendimİkiside interdeydi ama kardeş olduklarından emin değilim.
İyi bir şey olsaydı net duyardıkBonservis bilgisi var mı üstad
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mou çok istiyomuş bunda karar kılmışHayır yaaa fb olmasın! Çok istiyordum bu adamı
1m?Açıklanınca şaşırıcaz
Kesin alırlarMou çok istiyomuş bunda karar kılmış
O dönem adın Zannetti Baggio gibi çok benzer isimler vardı bu isimler de hep dünyaca ünlü oluyorduaynen değilmişler cristiano ile javier şuan öğrendim
Yok baba hiç de sıkılmaz. Bu şartlarda bu adamı bekletemezsin o yıllık ücretle. En başından hataydı o ücretlere 1 e falan oynasa şuan Tete iyi yedek olur bu sene falan diyor olabilirdik ama bu şartlarda imkansız abi. İyi olsa bile nolcak Ribery mi olcak abi. Yolu açık olsun.Gülela'nin kariyeri süper olursa canımız çok sıkılır
Bonservis değil mesele yıllık ücret.Tete satilinca bircok anadolu kulubu madem bu kadar ucuzdu biz alsaydik diye hayiflanacaktir
sonra da ziyech'e ce zaha'ya 1-2milyon euroluk seri teklifler gelmeye baslar ( maasi tabii ki biz oduyoruz)
Mou ya koyayım. Hay lanet olsun yaMou çok istiyomuş bunda karar kılmış
+Dübua üstad. O da fena almıyor. Şu 4’ü gitse takım rahatlarTete
Sergio
ve üzülerek Zaha
bu 3lüye gelen teklifler değerlendirilmeli.
heriflerin inanılmaz maaşları var. 14-15M yapıyordur toplam